Rocky med knockout direkte

Vi snakker ikke om bokselegenden Rocky Balboa, men hesten Rocky Winner i V65-løpene på Åby i kveld.

14.03.13 13:31

Sportspills meny torsdag:
Konkurranse: Spill fotballquiz og vinn en Ipad

Dobbel V5 Bergen: En favoritt og en sjansebanker

Oddstips: Newcastle har fokus

Lunsjtrav Bjerke: Hansen jager tredje strake

Torsdagen er det som vanlig nok å ta tak i for de norske spillerne, og det hele fyres av med lunsjtrav til Bjerke her på berget og i Boden på den andre siden av kjølen.

På kvelden har spillerne en dobbel V5-omgang til Bergen travpark her hjemme samt en V65-omgang til Åby i Sverige å bryne seg på, og vi på Sportspill har som vanlig tips til alle baner.

Sportspill har hatt en strålende uke på tipsene så langt, og etter at vi spilte inn rundt 18 000 kroner på våre foreslåtte spill på mandag og tirsdag, fortsatte suksessen på onsdag. Vi måtte nøye oss med fem rette i V65-spillet, men i DD og V5-spillet ble det nye flotte gevinster.

Totalt spilte vi inn nye 4 755 kroner i de to spilleformene, og de som spilte DD-forslaget på 200 kroner kunne gå i lukene å hente ut meget pene 1 878 kroner! Det er nye sjanser til gevinster i dag, og da sier Sportspill lykke til med spillet!

Vi spiller banker direkte i V65-1 på Åby.
Han får stadig inn flere hester fra norske eiere Åke Svanstedt, og i kveld sender han ut 6 Rocky Winner i V65-1 som gjør debut i hans regi. 5-åringen viste tidlig talent hos sin forrige trener Trond «Buller’n» Andersen, og han tok hele 9 seire av 24 mulige i Buller’n sin regi. I fjor imponerte hingsten ved flere anledninger, og han var blant annet meget god på Åby 05/04 i fjor hvor han holdt lekestue med gode hester som Manalapan og Hurricane Blue.

Senere på året ble Credit Winner-sønnen herdet mot gode hester som Prawns, Long Night, Disco A.E., Love Lock og Perfectly Enough. Han ble også tredje i Svensk Derbykvalifisering bak Caddie Gallant og Quangaroo Zet, og det skulle ikke vært mange metrene igjen i det løpet før han hadde vært blant de 12 i finalefeltet. Åke Svanstedt er svært fornøyd med hesten i trening, og han forventer seg mye av 5-åringen utover året. Han rapporteres å være godt forberedt og vi tror han vinner direkte uansett posisjon.

Innleveringsfrister Åby
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

En årgangstopp i V65-2?
Stall Goop sender til start ei hoppe de forventer seg mye av utover sesongen i V65-2, og da snakker vi om 1 Cristal B.R. Hun imponerte voldsomt i seiersløpet nest sist på Bjerke hvor hun var blendende fin, og folk skrek allerede da at dette kunne være ei hoppe for årgangsløpene her hjemme. Hun kom ut som storfavoritt i et løp på Momarken etter det, og alle forventet seier.

Hoppa tapte dog rett og slett for en bedre hest den dagen, men stallen rapporterer om en hest som har sett fin ut i treningsjobb etter det løpet. Vi skal garantert få se en forbedret utgave av Cristal B.R. i kveld, og hoppa får også ”se” pisken i dag, noe som vi tror er et klart pluss. Andover Hall-datteren står perfekt til i spor 1 bak bilen, og med Björn Goop i sulkyen er vi ikke redde får å prøve bankerspill.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Uhrberg skreller i V65-5?
V65-5 er et vidåpent løp på forhånd, men vi har funnet et herlig drag i løpet (tredjevalg i spillet). Hesten vi vil trekke frem er 5 Remain Garbo. Orlando Vici-sønnen er i strålende form, noe som han har vist de siste startene. Tredje sist på Jägersro tok han en imponerende seier fra «dødens», og svarte lett opp en hest som Frans G. som blir en av favorittene i V75-spillet på Momarken lørdag.

Nest sist på Åby sto han håpløst til i spor 11 bak bilen på en sprint mot gode hester. Inn i den siste svingen satt han sist i tredjespor, men avsluttet strålende via drøye spor nedover oppløpet. Det skulle ikke vært igjen mange meter før Ramain Garbo hadde stått igjen som vinner i det løpet. 5-åringen avsluttet siste de siste 500 metene på 11,4, og var ikke langt bak B.B.S. Sugarlight og Bono Boko i mål. Vi trår og bankerspiller 5 Remain Garbo i DD-spillet.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.