Gå til sidens hovedinnhold

Rød seiersmarsj på St. James Park

Manchester United viste styrke og vant 2-1 over Newcastle på St. James Park lørdag formiddag, til tross for at Sir Alex Ferguson ble utvist.

NEWCASTLE - MANCHESTER UNITED 1-2: Det manglet ikke på dramatikk i toppkampen på St. James Park. Vanligvis er det spillerne som ser rødt, men i det klassiske Premier League-oppgjøret i Newcastle var det manager Sir Alex Ferguson som fikk smake dommerens vrede.

I det 24. minutt ble Ryan Giggs felt som bakerste mann, men dommeren lot spillet gå. Både Sir Alex Ferguson og Ryan Giggs kokte over, men verst gikk det ut over sjefen selv. Etter et verbalt angrep på fjerdedommeren sendte kampens dommer U. Rennie den hissige skotten opp på tribunen.

- Men vi vet hva vi skal gjøre, og måtte bare fortsette å jobbe, sier Manchester United-kaptein Roy Keane.

To minutter senere ga Alan Shearer Newcastle ledelsen etter å ha truffet perfekt med hodet på Lauren Robert frispark inne i feltet. Der og da fryktet den røde fansen trøbbel.

Åtte minutter

Men Manchester United viste styrke uten Sir Alex Ferguson på trenerbenken. I løpet av åtte minutter i andreomgang scoret Ruud Van Nistelrooy og Paul Scholes, og plutselig ledet gjestene 2-1.

Newcastle har dårlig erfaring med Van Nistelrooy og Paul Scholes fra før - begge noterte hattrick mot "Magpies" ifjor.

Med 2-1-ledelse i bagasjen, cruiset Manchester United inn seiren anført av en opplagt

Roy Keane, som i tillegg til å være involvert i begge målene gjennomførte en strålende defensiv jobb.

- Vi kunne vunnet mer hvis det ikke hadde vært for et par dårlige pasninger, men vi er fornøyd med seieren, oppsummerte Keane videre.

Newcastle-manager Bobby Robson mente defensive feil ødela.

- Uten å gi skylda til noen, ga våre feil dem sjansen til å komme tilbake igjen. Manchester United er såpass gode og rutinerte at de vet hvordan de skal snu kamper når de ligger under, og det var akkurat det de gjorde, sa han etter kampen.

PS: Ole Gunnar Solskjær startet kampen for Manchester United i Beckham-rollen, men ble byttet ut i andreomgang til fordel for stortalentet Christiano Ronaldo.

HTML EMBED
Reklame

Black Week: De beste motekuppene du gjør nå