Roddick hodestups ut av Wimbledon

Foto: PA Photos/Scanpix

Mens Maria Sjarapova også fikk det tøft.

Amerikanske Andy Roddick er ute av årets Wimbledon. Det ble klart i tredjerundekampen mot spanske Feliciano Lopez fredag.

Det hjalp dermed lite at 28-åringen sto med seier i de sju siste møtene med spanjolen. Siste seier kom så sent som for noen uker siden i Queens Club-turneringen.

Nummer 44 i verden
Lopez, som virkelig hadde finstilt serven i denne kampen, vant de to første sette på tie break med sifrene 6-7 (2-7) og 6-7 (2-7).

I det tredje settet ble det 6-4 til mannen som er rangert som nummer 44 i verden og dermed møter han vinneren av møtet mellom Gaël Monfilis og Lukasz Kubot i neste runde.

Spanjolen har tidligere kommet så langt som til kvartfinalen i den prestisjetunge gressturneringen. Det har skjedd ved to anledninger.

Roddick på sin side har tre Wimbledon-finaler bak seg, men har tapt alle for sveitsiske Roger Federer. I 2009 utkjempet de to en smått legendarisk finaleduell.

Presset Sjarapova
I kvinneklassen fikk Maria Sjarapova trøbbel mot hjemmehåpet Laura Robson og ble kraftig presset av den australskfødte jenta.

Den femteseedete russeren virket svært så utilpass ute på gresset, når publikum begynte å ane at en sensasjon var i gjerdet.

Sjarapova vant likevel det første settet på tie break med 7-6 (7-4). I neste settet hevet den 1.88 meter høye jenta seg betraktelig og sikret seieren med 6-3.

Oppgjøret var ferdigspilt etter en time og 48 minutter.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag