RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Roddick tapte bare åtte games

Sist oppdatert:
Andy Roddick er i bra form om dagen. I sin førsterunde-kamp i Australian Open tapte han bare åtte games på sin ferd videre i turneringen.

Greske Irakli Labadze ble mange nummer for små mot den amerikanske verdenstoeren, som vant 7-5, 6-2, 6-1 i natt.

Videre er også Greg Rusedski, som litt overraskende slo ut svenske Jonas Björkman i fire sett. Briten begynte svakt, og tapte de fire første gamene, men et servegjennombrudd i det andre settet, endret kampens karakter til fordel for veteranen. Settsifrene ble til slutt 2-6, 6-4, 6-0, 7-6 (9-7). Rusedski møter nettopp Roddick i neste runde.

- Jeg er veldig fornøyd med å gå videre. Det var veldig viktig å få det gjennombruddet i andre sett, sa Rusedski etter kampen, ifølge BBC.

Han mener han endelig er tilbake der han var før han ble anklaget, og senere frikjent, for dopingmisbruk.

Guillermo Coria imponerte voldsomt i nattens oppgjør mot Tomas Berdych. Settsifrene 6-2, 6-4, 6-0 vitner om enveiskjøring fra start til mål.

På kvinnesiden er Anastasia Myskina greit videre i to sett over tsjekkiske Kveta Peschke. De andre kampene så langt har også gått oppskriftsmessig for seg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere