RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Roddick ute av US Open

Andy Roddick, en av favorittene før årets US Open, ble i natt slått ut i første runde. I tre strake sett.

Roddick tapte i tre tie-break mot Gilles Muller fra Luxembourg. Roddick, som vant tittelen i 2003, tapte for en spiller som ikke engang hadde deltatt i turneringen før.

Muller møter nå enten Robby Ginepri eller Guillermo Garcia-Lopez i neste runde.

- Jeg vet ikke hvordan jeg klarte det. For meg var det bare helt utrolig å komme utpå der. Jeg sa til meg selv at jeg skulle nyte det, og det gjorde jeg. Hvert minutt, sa han etter kampen.

Tim Henman og Greg Rusedski ble også slått ut, mens Andy Murray opprettholdt det britiske håpet med en seier i fem sett over Andrei Pavel. Henman tapte i tre strake sett for Fernando Verdasco, mens Rusedski fikk seg en smell av formspilleren James Blake.

Roger Federer, regjerende mester, trengte bare litt over en time på å bli ferdig med sin 1. runde-kamp. Han tapte ett game i hvert sett mot Ivo Minar. Nå venter Fabrice Santoro i neste runde.

Juan Carlos Ferrero var den høyest rankede spilleren i går som forsvant ut, etter at Arnaud Clement ble for sterk. I natt forsvant altså Andy Roddick også ut.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere