Gå til sidens hovedinnhold

Røde-Zlatan ble syndebukk

Zlatan Ibrahimovic så rødt mot Bayern München og ble umiddelbart utpekt til syndebukk.

- Han må tenke at det kan gå slik når han allerede har gult kort. Da kan man for f*** ikke gå inn i dueller med knottene først, tordner svensk TV 6s fotballekspert Glenn Hysén.

Zlatan Ibrahimovic var tilbake i Inters startoppstilling etter at han nylig ble pappa for første gang til lille Maximilian og var tilsynelatende i strålende spillehumør.

To gule og rett ut
Men svensken fikk gult kort etter en duell med Bayern-backen Van Buyten i det 41. minutt, og i det 58. minutt måtte han ta en tidlig dusj etter å ha fått sitt andre gule for dagen for å ha stemplet Bayerns tyske VM-spiller Bastian Schweinsteiger.

Etter at Inter måtte fortsette kampen med ti mann sendte Claudio Pizarro Bayern i ledelsen i det 81. minutt.

Like etter ble Inter-stopperen Fabio Grosso utvist, og Lukas Podolski kunne fastsette sluttresultatet til 2-0 for tyskerne.

Men det er Zlatans utvisning som kommer til å prege overskriftene i Italia og Sverige de kommende dagene. Inter-trener Roberto Mancini viste sitt sinne med å peke fingeren mot hodet sitt etter utvisningen.

- Men spørsmålet er om han var sint på dommeren eller Zlatan, mener Glenn Hysén.

- Han må tenke seg om!
- Likevel må Zlatan tenke seg om når han allerede har mottatt et gult kort. Dommeren hadde ingen andre alternativ enn å vise ham ut. Også den andre duellen kvalifiserte til et nytt gult kort, fortsetter den tidligere Liverpool-legenden.

Zlatan må nå stå over Inters neste kamp i Champions League. Bayern topper gruppe B med to strake seire etter onsdagens runde, mens det italienske storlaget Inter er gruppens jumbo med to tap.

Reklame

Sjekk ut Nettavisens eksklusive grillpakker: Den amerikanske grillpakken og den moderne grillpakken