Gå til sidens hovedinnhold

Rodgers frykter bråk i Russland

Brendan Rodgers håper på det beste, men frykter det verste.

Liverpool spiller torsdag kveld sitt første oppgjør i 16.-delsfinalen i europaligaen mot Zenit St. Petersburg.

De røde sender sitt beste mannskap til Russland for å kjempe om et godt utgangspunkt til returoppgjøret, men i forkant av kampen er det andre ting det fokuseres på.

Liverpool-sjef Brendan Rodgers har ifølge Sky Sports sagt at han har forberedt sine fargede spillere på hets under oppgjøret på Stadion Petrovski i St. Petersburg.

– Vi har spillere som kan bli påvirket av det, men vi er her for fotballen, forklarer manageren.

Mange Zenit-supportere har fått stempel på seg som rasistiske, men Rodgers har tro på at spillerne hans takler det, samtidig som han ansvarliggjør UEFA.

– Glen Johnson er en svært erfaren, internasjonal spiller og Raheem Sterling har vært borti slike situasjoner tidligere, sier Rodgers og viser til U21-oppgjøret mot Serbia i oktober.

– Vi håper det blir en kamp hvor UEFA og dommerne kan ta seg av det som eventuelt vil komme, avslutter han.

Selv om russerne har vinterpause, mener angriper Aleksandr Kerzhakov at Zenit er i meget god form.

– Vi er i toppform og er klare til å vise hva vi er gode for. Vi ønsker et godt resultat til bortemøtet, og det betyr at vi må holde nullen, sier spissen i et intervju gjengitt på UEFA.com. (ANB)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '14xuff6dgvy31rdtfmaqo3qx3', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-14xuff6dgvy31rdtfmaqo3qx3', 'eplayer14');
Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album

Kommentarer til denne saken