RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rodgers gir Carroll håp

Foto: Getty Images/All over Press
Sist oppdatert:
- Jeg ønsker absolutt ikke å skyve ham ut døren

Det er fortsatt usikkert om Andy Carroll forlater Liverpool i sommer og Brendan Rodgers skal ifølge skysports ikke ha noen kjennskap til eventuelle bud på spilleren.

Etter 0-0 mot Tottenham ønsket journalistene å vite om Liverpool har fått inn bud på spissen. Rodgers skal ha gitt Carroll håp om at han fortsatt har en karriere på Anfield og hevder at han er uvitende om eventuelle bud.

- Ikke som jeg vet om. Selvsagt vil jeg få vite mer når jeg kommer tilbake. Det har blitt skrevet mye om Andy, men dere så i dag at han trives med å være her. Han har jobbet meget bra siden han kom hit, sa Rodgers.

Det har vært mange rykter om at Carroll forlater Anfield denne sommeren og West Ham United skal ha vært meget interessert i spissen.

- Han er fortsatt en Liverpool-spiller. Han kan passe inn i hvordan jeg ønsker å spille, og han er lykkelig. Jeg ønsker selvsagt ikke å skyve ham ut døren, avslutter Liverpool-manageren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere