RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

Rodgers varsler «mange endringer»

Sist oppdatert:
Liverpool-manageren er ikke fornøyd med forsvarsspillet.

Brendan Rodgers innrømmer at Liverpool må skjerpe forsvarsspillet betydelig etter seks baklengsmål på to kamper.

I løpet av én uke har Rodgers sett laget sitt spille 3-3 mot Everton og tape 1-3 for Hull. Før disse kampene hadde Liverpool i snitt sluppet inn 0,9 mål per kamp.

Etter Hull-tapet søndag pekte Rodgers på mange rokeringer i forsvarsfireren, da han fikk spørsmål om hvorfor Merseyside-laget plutselig hadde blitt så gavmilde. Han understreket samtidig at Liverpool må jobbe hardt på treningsfeltet før rødtrøyenes to neste hjemmekamper mot Norwich (onsdag) og West Ham (lørdag).

- Vi må gjøre det mye, mye bedre i forsvar. Å slippe inn seks mål på to kamper, er langt fra godt nok. Dette må vi må jobbe med før onsdag kveld, sa Rodgers.

Bare Mignolet
Nordiren valgte å sette inn Kolo Toure som stopperpartner til Martin Skrtel i kampen mot Hull. Dermed ble visekaptein Daniel Agger henvist til benken sammen med sommernes storkjøp Mamadou Sakho.

- Det har vært vanskelig å sette sammen laget defensivt. Vi har vært nødt til å gjøre mange endringer. Keeperen (Simon Mignolet) er den eneste som har vært fast.

- Toure har mye erfaring og er flink til å spille mot fysiske lag. Der har vi slitt litt tidligere. Ideelt ønsker jeg å spille med en balansert forsvarsfirer, men det har vi ikke vært i stand til, forteller Rodgers.

- Manglet kvalitet
Det var ikke bare forsvarsspillet som bekymret Rodgers etter søndagens tap. Han var også skuffet over Liverpools offensive spill.

- Jeg synes vi manglet kvalitet i det vi foretok oss. Vi skapte ikke nok da vi hadde ballen, men vi holdt heller ikke nok på den. Selv om jeg følte vi hadde kontroll, klarte vi ikke finne de nødvendige rommene. Vi spilte ikke godt nok og gjorde for mange feil.

Liverpool falt til fjerdeplass i Premier League etter søndagens resultater. Klubben er sju poeng bak serieleder Arsenal. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere