Gå til sidens hovedinnhold

Rodri ferdig i Atletico. Manchester City blir neste stopp

Atletico bekrefter at 22-åringens utkjøpsklausul er utløst.

Midtbanespilleren Rodri har i lengre tid blitt koblet med en overgang til Manchester City og onsdag bekrefter den spanske klubben at ting er i ferd med å skje.

I en pressemelding skriver den spanske storklubben at Rodri nå er kjøpt ut av sin kontrakt. Manchester City har betalt utkjøpsklausulen på vegne av spilleren.

Det betyr at han nå står fritt til å signere for den Premier League-laget. Ifølge Daily Mail skal klausulen til 22-åringen være på rundt 63 millioner pund.

Manchester City har enn så lenge ikke bekreftet overgangen, men det er trolig kun et tidsspørsmål før midtbanemannen blir klar for mesterlaget i England.

Rodri hadde opprinnelig kontrakt fram til sommeren 2023 med Atletico.

- La Liga har informert Atletico Madrid om at Rodrigo Hernandez, via sine advokater og representanter fra Manchester City, har betalt utkjøpsklausulen ved klubbens hovedkvarter onsdag 3. juli, skriver spanjolene i en pressemelding.

Rodri er en defensiv midtbanespiller og var én av Atleticos beste spillere sist sesong. Han har tidligere også spilt for Villarreal.

23-åringen har spilt seks landskamper for Spania.

Det er ventet at Rodri er tiltenkt rollen som erstatter for brassen Fernandinho i Manchester City. Manager Josep Guardiola skal være en stor beundrer av landsmannen og han sto høyt på Citys handleliste i sommer.

Bayern München skal også ha vist interesse for spilleren.

Les mer

Derfor har Rashford tro på Solskjær som United-manager

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett