Gå til sidens hovedinnhold

Rødt kort stoppet ikke Heerenveen

Selv om Christian Grindheims Heerenveen ble redusert til ti mann vant de overbevisende mot Sparta Rotterdam.

HEERENVEEN - SPARTA ROTTERDAM 4-1:

Heerenveen har ikke hatt noen stor sesong. Laget har vaket på nedre halvdel av tabellen i Nederland, men har likevel tatt nok poeng til å holde seg unna umiddelbar fare.

Men med fem kamper igjen å spille var ingenting sikkert for Christian Grindheims klubb, og lørdag var det duket for et meget viktig oppgjør mot Sparta Rotterdam.

Rotterdam ligger på plassen over nedrykk, men kunne med seier borte mot Grindheim og co nærme seg en tryggere plass. Heerenveen på sin side kunne ta et stort steg mot fornyet kontrakt med seier.

Og da Hernán Losada satte inn 1-0 etter ni minutter så det meget lyst. Derfor var det et skår i gleden da Michael Dingsdag fikk rødt kort åtte minutter senere.

Men Heerenveen lot seg ikke affisere og i det 39.minut økte Gerald Sibon til 2-0. Fire minutter senere var det Roy Beerens som fikk æren av å sette inn 3-0.

Etter hvilen spilte Heerenveen på ledelsen sin. Etter 60 minutters spill reduserte Erik Falkenburg, men drøye kvarteret etter la Hernán Losada på til 4-1. Dermed var kampen i realiteten avgjort og Heerenveen økte luken sin ned til nedrykksplass.

Christian Grindheim spilte hele kampen for Heerenveen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken