Rødt og rått i Barcelona

Foto: (AP/Scanpix)

Roberto Carlos ble utvist for Real Madrid, men hovedstadslaget klarte likevel poeng borte mot Barcelona.

02.04.06 00:59

BARCELONA – REAL MADRID 1-1: I løpet av fem minutter i første omgang virket det som om hatoppgjøret på Camp Nou ble avgjort. Barcelona fikk en litt billig straffe. Roberto Carlos protesterte på seg et gult kort før landsmannen Ronaldinho sikkert satte inn straffesparket ned til venstre for Iker Casillas.

Bare tre minutter senere svartner det for Roberto Carlos igjen. Han kranglet lenge med dommeren, som til slutt fikk nok og viste hissigproppen rett ut.

Da så det svart ut for Real Madrid. Barcelona hadde dominert åpningsminuttene, mens Real-spillerne og da Roberto Carlos spesielt, hadde oppført seg som forvirrede og dårlig oppdratte skolegutter.

Men et øyeblikks magi fra Ronaldo reddet dagen for Real. Han ble elegant frispilt, og løp så fort fra Barcelona-forsvaret at Thiago Motta pådro seg en strekk. Alene med Victor Valdés viste Ronaldo ingen nåde og vippet ballen nesevist og elegant over Barcelona-keeperen.

Barcelona presset i store deler av kampen, og mot slutten hadde blant annet Henrik Larsson et par svært gode muligheter til å sikre seieren, men marginene var ikke på svenskens side.

Dermed leder Barcelona fortsatt den spanske serien med 11 poeng på Real, med sju runder igjen å spille.

Se tabellen her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag