Gå til sidens hovedinnhold

Røed Ersek ferdig i Oppsal

Kamilla Røed Ersek er ferdig etter en sesong med håndballdamene til Oppsal. 29-åringen, som bor i Fredrikstad, sliter med å pendle til Oslo fem dager i uken.

OPPSAL: - Vi ble ikke enige, og dret synes jeg er veldig synd, sier Kamilla.

- Hva ble dere ikke enige om?

- Oppsal øker treningsmengden, og jeg kan ikke pendle fra Fredrikstad oftere enn jeg har gjort denne sesongen, sier 29-åringen.

Det vil si cirka fire ganger i uken.

LES OGSÅ: - Skrim skal spille i 1. divisjon, ikke vi

- Jeg skjønner godt at de vil satse, og bygge en ordentlig treningskultur i Oppsal. Men det funker ikke for meg når jeg bor i Fredrikstad. Jeg må jobbe litt ved siden av også, sier Kamilla.

Trives godt

Røed Ersek scoret 79 mål for Oppsal i Postenligaen forrige sesong, og var en fin bidragsyter i en ellers litt smal spillerstall.

- Jeg trives veldig bra i Oppsal, men det er ingen sure miner selv om jeg må slutte nå selv om jeg helst ville ha spilt en sesong til, sier Kamilla.

LES OGSÅ: Oppsal snublet mot Tertnes igjen

- Hva gjør du nå?

- Jeg vet ikke helt, men det er noen klubber i 1. divisjon og 2. divisjon som har ringt meg. Uansett så skal jeg gå noen runder med meg selv, og finne ut hva jeg vil.

Helt håndballfri blir dert ikke, for 29-åringen er med på beach-landslaget som skal spille EM i Danmark i begynnelsen av juni.

- Jeg satser for fullt på EM, og så håper jeg å komme med til World Games i Colombia i august, sier Kamilla Røed Ersek.

Oppsal mister mange

Nå er det ikke bare Røed Ersek som gir seg, et helt lag er på vei ut dørene av Oppsal Arena.

LES OGSÅ: J..... deilig med seier mot Levanger

Alette Stang Andersson og Rannveig Haugen legger opp, mens Mari Hegnas fremtid avgjøres senere denne uken.

Strekspiller Rikke Alræk har skrevet under for moderklubben Nordstrand, mens Karoline Strømberg og keeper Madeleine Dahl Pettersen har gåttt til den nyopprykkede 1. divisjonsklubben Rælingen.

Ungjentene Victoria Korir og Julie Kvale blir heller ikke å finne i Oppsal neste sesong.

- I utgangspunktet ville vi beholde alle spillerne våre, men vi har lagt lista høyere denne sesongen. Premissene er fem treninger i uka, og da er det noen som ryker på det, sier trener Djordje Teodorovic.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen