Klikk her for V5-forslag Klosterskogen

Første avdeling i ettermiddagstravet på Kloster starter kl 15.07 og en liten time senere skal samtlige V5-løp være kjørt.

Vi satser friskt i dagens omgang. 5 Pål Stjernen blir vårt bankervalg på 800 metersbanen. Formen er nå nærmest helt på topp. Nå er den vanligvis amatørkjørte vallaken utstyrt med mannen som kanskje får best fart på alle hester, Tom Erik Solberg. Vi tror dette går veien for hesten fra Sola. Han var veldig bra tidligere i sesongen og har hatt en frisk opptur i sine siste starter. Selv om han møter fine sprintere i Tronstuelden og Edel Terna tror vi han viser konkurrentene ryggen. Klosterskogen skulle være en svært passende bane for seksåringen.

Flere tips fredag:
Her finner du Håkons V75-tips
Dobbelt jackpot i V75: Her kan du spille om gigantpotten
Jarlsberg: Glideable Volo mot sin fjerde

Tippetips: Vil du ha 12 rette på en fredag?
Oddstips: England-dobbel til 11,90 i odds

8 Zantana Transs R er den beste hesten i V5-1. Gjorde et skapelig løp uten å sprudle i Drammen sist og har nok vært i bedre form. Sporet er heller ikke noe å rope hurra for. Selskapet er ikke all verden denne gangen, men havner hun på etterskudd kan det bli langt frem selv om oppløpet i Skien er langt (220 meter). Ellers har vi registrert at den tyske importen nå er annonsert til salgs. Vi tror derfor at hun er velpreparert foran dagens start. 1 Pay Check er langt bedre enn raden og skal regnes fra innerspor. Innsatsen var bra i kballhardt selskap i den siste starten. 4 Final Game er i toppslag. Kommer han seg foran leder han veldig lenge. Kanskje helt inn.

Her kan du levere eksperttipsene fra Sportspill

Vrient i V5-2. 1 Langaardsvarten vokser en klasse om han greier å holde sporet. Da tror vi han holder unna. Vi er dog ikke sikre på at han greier å svare opp innersporet. 2 Trons Kvikk er en skummel utfordrer. Han trener veldig lovende og blir spennende i ny regi med Høitomt som makker. 8 Langaard Eld går gode løp uten at han har fått uttelling for det. Nå sitter Tom Erik Solberg opp og han kan vekke han dersom han kommer greit til fra et kompilsert startspor. 6 Hunstad Elden vant to løp i fjor. Har vært ok i sine to siste løp og møter passende motstand. 9 Stumne Sindy har en del inne og på en god dag kan hun blande seg inn i striden i dette garderingsløpet.

Annonse: Øivind Grøstad melder om rødt lys på en av V75-omgangens største favoritter og byr på et vidunderlig spilleobjekt

6 Nero Høgsted er den beste hesten og skal kunne vinne V5-3 om han holder seg i trav. Han har imidlertid rotet seg bort ved noen anledninger nettopp på Klosterskogen så garderinger er nødvendig. Tholfsen-hesten var veldig bra sist da han senket rekorden til 13,4. 3 Jamelia Diamant dukker opp etter pause i regi Hedda Assev. Hun er svært dyktig med alternativ behandling og har fine resultater på stallen. Jamelia Diamant har ikke vist seg som noen stjerne, men gikk noen fine løp i Sverige før hun ankom stallen til Per Oleg Midtfjeld. 10 Overlover er variabel. Kapasiteten er det ingenting i veien med og han skal strekes. 7 Divalicious var mye forbedret sist. Distansen er nok ingen fordel, men farlig med løp på vent.

V5-5/DD-2 har de beste hestene bakerst bak bilen. 11 Pols Plåster holder god form og har fine avslutninger. Årets tredje seier kan være innen rekkevidde for Glittum-traveren. 12 Zatopek er sterk. Han avsluttet best av samtlige i den siste starten. Med tempo øker sjansene. 1 No Mercy Key er kjapp ut. Kan lede lenge på en god dag, men han har ikke vist seg fra sin beste side i de siste startene selv om det har vært litt uflaks inne i bildet. 8 Starchip Victory gjorde et strålende løp sist. Ble hindret, men kom flott tilbake. Thor Borg er tilbake i sulkyen i ettermiddag. 5 Black Rubin og 2 Moore har begge form, men ingen av dem er særlig lystne på annet enn sprint.

For V5-forslag tast her . Ønsker du DD-tipsene taster du her.

INNLEVERINGSFRISTENE:
V5 kl 15.07(løp 1-5)
DD kl 15.42 (løp 5-6)


PROGRAM

HJEMMESIDE