Gå til sidens hovedinnhold

Røk akillesen - ble ikke trodd

BERGEN (TV 2 Nettavisen): Dommeren kommanderte ham opp, og Robbie Winters prøvde å hale Cato Hansen på beina.

Sympatien var lik null for den rutinerte Glimt-midtstopperen etter et ublidt sammenstøt med Paul Scharner inne i Glimts sekstenmeter.

Hansen gikk i bakken etter å ha blitt tråkket på foten, og 12 000 bergensere trodde han filmet for å hale ut tiden, ettersom Bodø/Glimt ledet 3-1.

Det trodde også dommer Roy Helge Olsen som med en tydelig håndbevegelse ga utrykk for at han ønsket midtstopperen på bena og spillet i gang så fort som mulig.

Brann-spiss Robbie Winters strakk ut en hjelpende hånd og dro den stakkars Glimt-spilleren på bena, bare for å se at han datt ned igjen.

- Tilsiktet!
Da han omsider ble båret av banen viste det seg at akillesen var røket tvert av i sammenstøtet med den østerriske Brann-spilleren.

- Det var helt tydelig tilsiktet, påstår midtstopper-kollega Fredrik Kjølner i garderoben etter kampslutt..

- Om det var tilsiktet er ikke godt å vite. Han tråkket meg på foten. Det er alt jeg kan si, sier Hansen selv mens han får behandling av fysioterapeut Pål Jensen. Han synes lite om å bli pepet ut, og skjelt ut av motspillerne mens han lå nede, alvorlig skadet.

- Men det er sånt som kan skje i kampens hete. De visste jo ikke bedre, sier han.

Diagnosen er svært lite lystig på en ellers strålende dag for Glimt-laget.

- Akillesen røk tvert av. Cato kan være ute i alt fra seks til tolv måneder etter dette, sier Jensen.

Må jobbe for å få andre inn
Trener Ola Haldorsen er en av dem som fortviler. Han har ikke noen umiddelbar løsning på forsvarsfloken som har oppstått med Cato Hansen ute.

- Vi er nødt til å foreta oss noe, men akkurat nå vet jeg ikke hva løsningen blir. Cato er en viktig spiller, og vi må jobbe med å få noen andre inn i hans rolle, sier treneren.

Glimt leverte en strålende førsteomgang på Brann Stadion og gikk til pause med 3-1. Laget fikk problemer utover i 2. omgang. Brann reduserte til 3-2 ved Robbie Winters, og presset på mot en utlikning mot slutten. Glimt klarte likevel å ri av stormen.

- Vi er virkelig gode fram til Cato blir skadet, men mister litt trøkket etter det. Likevel skaper vi omtrent like mange sjanser som Brann i denne kampen. Det er vi svært fornøyde med, sier Haldorsen.

Les alt om 5. runde:

Molde - Tromsø 2-1:Satte Ohr på det

Viking - lyn 0-0:Trodde seiersmålet var i boks

Odd - LSK 0-2:Helt borte, syndebukk hjemme

VIF - AaFK 3-1:Ble vraket og bedt om å blotte
- Skal hjem og se ta bilde av tabellen

RBK - Start 3-0:Start strandet på Lerkendal

Ham-Kam - Fredrikstad: 1-1:- Drillo: - Et ran

Brann - Glimt 2-3:Radarparet kranglet

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken