*Nettavisen* Sport.

Rolig gjennomkjøring for Serbia

SOUSSE (TV 2 Nettavisen): Serbia og Montenegro gjorde det de kunne for å unngå å bli svette i sin første VM-kamp i Tunisia.

23.01.05 23:41

SERBIA OG MONTENEGRO – QATAR 34-26: De serbiske spillerne var mest opptatt av at materialforvalteren skulle slippe å vaske draktene enn å score mål.

Innsatsen var langt under 50 prosent, selv om nesten ingen trengte å spille mer enn en omgang.

Trenerlegenden Veselin Vujovic hadde på forhånd bestemt seg for å bruke en sju’er i første omgang og en i andre omgang. Bortsett fra et par unntak, holdt han seg til planen.

”1. omgang-laget” kom best fra det. Selv om de ikke løp i kontra mer enn strengt tatt nødvendig, vant de omgangen med ti mål.

Småampert
Da gikk det verre med de sju som tok seg av de siste 30 minuttene. Selv med erfarne gutter som Zikica Milosavljevic på banen, så klarte de å tape omgangen med to mål.

Det ble litt småampert mot slutten etter at Milosavljevic plasserte ballen mellom øynene på Qatars målvakt Badi Johar Abdulla for andre gang i kampen.

Etter kampen ble det småknuffing mellom flere spillere. Det ligger altså an til kontringsshow og drømmemotstand for Johnny Jensen og Preben Vildalen i mandagens oppgjør.

Goran Djukanovic ble toppscorer for Serbia med fem mål, mens Nasser Saad Al Saad scoret åtte ganger for Qatar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag