RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Roma og Everton ønsker Carew

Foto: Odd Andersen (EPA/Scanpix)
Sist oppdatert:
- John Carew kan bli solgt allerede fredag, sier Valencia-president Jaime Orti. Klubben har fått flere tilbud på nordmannen. Blant annet fra Roma og Everton.

Torsdag kveld innkalte Valencias ledelse til et hastemøte. John Carew kom også, og under en 45 minutter lang seanse skal Carew ha blitt informert om sin fremtid i klubben. Da møtevirksomheten var over, bekreftet klubbpresident Jaime Orti overfor TV 2 at nordmannen er ferdig i klubben.

- Ja. Hvis vi kan få på plass en overgang. Vi har flere tilbud. Blant annet fra Roma, sier Orti til TV 2.

Everton-bud

- Carew kan bli solgt allerede fredag, legger han til.

Ifølge Teamtalk skal også Everton ha kastet seg inn i kampen om Carew. Klubben skal ha kommet med et tilbud om å få nordmannen til Goodison Park på lån, med opsjon på kjøp.

Eksperter: - Han er ferdig

Tidligere denne uka tok Valencia-trener Rafael Benitez Carew til side, og fortalte han ansikt til ansikt at han ikke var med i klubbens fremtidsplaner. Selv om andre spillere mottok samme beskjed, sa spanske Valencia-eksperter til TV 2 Nettavisen at de trodde beskjeden var kroken på døra for Carew i Valencia.

Torsdag ble det altså bekreftet fra høyeste hold i klubben.

Men Valencia har tidsnød. Overgangsvinduet stenger fredag. Før det må Carew være solgt hvis det skal bli et klubbytte før nyttår.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere