Gå til sidens hovedinnhold

Roma-spiller i Mourinhos Instagram-video: - Det er kun vår egen skyld at vi må spille denne kampen

Det kan virke som om ikke alle Roma-spillerne gleder seg til å spille kunstgressfotball i to grader og frisk bris.

BODØ (Nettavisen): José Mourinho og AS Roma får bryne seg på ordentlig nordnorsk høstvær når italienerne gjester Aspmyra til Conference League-kamp mot Bodø/Glimt torsdag kveld.

Det er meldt frisk bris og vindkast på 15 meter i sekundet underveis i kampen, men for øyeblikket ser det ut til å bli opphold.

Les også: Mourinhos brutale dom over forholdene

- Kun vår feil

Onsdag kveld la José Mourinho ut en video på Instagram, der han og spillerne inspiserer Aspmyra-kunstgresset kort tid etter å ha landet på norsk jord.

«Familien vår landet i Bodø. Kaldt? Vind? Kunstgress? Hvem bryr seg, la oss spille og gi folket det de elsker ... fotball. 400 Roma-supportere reiste hit. Det er kjærlighet. Tusen takk», skriver Mourinho.

Se videoen her:

Lyden på videoen avslører imidlertid at Roma-spillerne ikke nødvendigvis gleder seg veldig til å spille kunstgressfotball i to plussgrader og sterk vind.

I bakgrunnen kan man nemlig høre en spiller klage på været, før en annen spiller svarer:

- Det er kun vår feil at vi må spille denne bortekampen. Det er en straff for møkkasesongen vi hadde i fjor.

Les også: Fikk streng beskjed om ikke å snakke engelsk. Så skjedde det som fikk Mourinho til å lyse opp

Uttalelsen er omtalt, blant annet i den italienske sportsavisen Corriere Dello Sport. Ifølge Football-Italia er det midtstopper Gianluca Mancini som kommer med kraftsalven.

Den italienske hovedstadsklubben hadde en skuffende fjorårssesong under Paulo Fonsecas ledelse og endte på sjuendeplass i Serie A, noe som betyr spill i den mindre attraktive Conference League, i stedet for Europa League eller Champions League.

Roma-spiller: - Aldri opplevd lignende

Været til tross, José Mourinho hevder han er glad for å være på plass i Bodø.

- Jeg er glad for å være her. Jeg har spilt europacupkamper i mange land, men aldri i Norge, og det er er vakkert sted. Jeg har hørt at de elsker fotball her, sa Mourinho på onsdagens pressekonferanse.

Les også: Mourinho tar grep etter ankomst i Norge: - Ikke overrasket

Midtbanespiller Ebrima Darboe sier at også han er klar for utfordringen som venter.

- Dette er noe mange av oss aldri har opplevd før. Det kommer til å bli vanskelig, men vi er nødt til å fokusere på å vinne kampen, sier Darboe til Nettavisen.

Kampstart på Aspmyra er klokken 18.45.