RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Romarios sønn på vei til Barca

Foto: Skjermdump Youtube
Sist oppdatert:
- Han har en stjernes DNA.

De fleste fotballsupportere husker Romario, den brasilianske spissen som bøttet inn mål for klubber som PSV, Barcelona og Vasco da Gama.

Nå kan hans 18 år gamle sønn Romarinho være på vei inn i fotballens rampelys.

Romarinho, som betyr «lille Romario», skal snart spille for Barcelonas B-lag, i hvert fall hvis man skal tro Romario selv.

Forsnakket seg
I et intervju med L'equipe forsnakket nemlig den gamle storscoreren seg.

- Han forlater Vasco i sommer og slutter seg til Barcelona B. Han vil kanskje spille med Lionel Messi om ikke så lenge, sier Romario ifølge den spanske avisen Sport, som gjengir intervjuet.

Pappa Romario har tidligere uttalt at han ønsker at sønnen skal spille for Barcelona, en klubb han har et godt øye til etter å ha spilt der på 90-tallet.

- Barcelona har betydd mye for meg, og jeg er veldig takknemlig. De åpnet dørene for meg og gjorde at jeg kunne utvikle meg til å bli verdens beste spiller, sier han beskjedent ifølge nesn.com.

- En stjernes DNA
Romarinho er offensiv midtbanespiller, og har de siste sesongene spilt for Vasco da Gama. Han er fremholdt som et stort talent i Brasil, og har allerede høstet skryt hos velkjente fotballprofiler.

Ronaldo, den brasilianske spissen som også har spilt for Barcelona, sa følgende etter å ha sett ham i aksjon tidligere i år.

- Han har en stjernes DNA.

Nå skal han altså fortsette utviklingen i Barcelona. Noe sier oss at siste ord ikke er skrevet om «lille Romario».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere