RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Romøren spår Stabæk-fest

Å banke Stabæk blir like enkelt som å drikke søndagskaffe for Lillestrøm, mener Ivar Hoff. - Vi skal lære dem å lage målfest, parerer Stabæk-entusiast Bjørn Einar Romøren.

BOGSTAD (TV 2 Nettavisen): - Hvis de tror dette blir som å sippe søndagskaffe, så er det greit. Jeg er for min del er mer opptatt av at Lillestrøm skal komme seg over midtbanen et par ganger, slik at keeperen vår holder varmen, sier Bjørn Einar Romøren.

Se Lillestrøm-Stabæk på web-tv søndag kl. 19.00.

Norges største hoppstjerne stilte fredag opp i Ronald McDonald Charity Cup på Bogstad. Etter endt golfrunde tok han imot Ivar Hoffs provokasjon til Stabæk-fansen med åpne armer.

- Skal vise dem
Romøren liker å svare på tiltale.

- Vi skal gi dem en skikkelig målfest så de får se hvordan det gjøres, sier Romøren med et bredt glis, før han blir litt mer alvorlig. Innerst inne ser han nemlig muligheten for at Stabæks cupeventyr kan strande på Åråsen søndag. Han innrømmer til og med at Lillestrøm er favoritter.

- Men jeg håper inderlig at Stabæk vinner, sier Romøren, som er fornøyd med det laget i hans hjerte har levert i 1. divisjon denne sesongen.

- Det har vært sinnssykt mye bra fotball på Nadderud i sommer. Dessverre er det ikke alle lagene i 1. divisjon som er like opptatt av å spille underholdende, sier Romøren.

Ville banke opp Follo-spillere
Verdensrekordholderen i skiflyging innrømmer at han nylig ble mektig forbannet da Stabæk møtte Follo.

- Makan til drittfotball. Jeg var nesten på vei ut på banen for å banke opp et par av Follo-spillerne. De var jo ikke interessert i ballen, konstaterer han hoderystende.

Seiersoppskriften mot Lillestrøm er enkel, sett med Romøren-øyne.

- Daniel Nannskog må begynne å skyte igjen istedenfor å sentre. Vi har misbrukt altfor mange sjanser i det siste.

- Tror du Stabæk kan gå hele veien i cupen denne sesongen?

- Alvorlig talt – ja!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere