Gå til sidens hovedinnhold

Ronald Araujo reddet Barcelona - nå hevdes det at Koeman er ferdig i klubben

Det ble en frustrerende aften for storklubben. Ifølge en spansk journalist har jakten på en ny manager allerede startet.

BARCELONA - GRANADA 1-1:

Barcelona har ikke fått noen god start på sesongen i La Liga og mandag kveld så vondt ut til å bli mye verre da Granada var nær ved å ta alle poengene. Bare en sen scoring fra Ronald Araujo sørget for at det ble ett poeng til hvert av lagene.

Nå hevdes det at hovedtrener Ronald Koeman sitter svært utrygt i stolen og ifølge den spanske journalisten Joan Vehils skal storklubben allerede ha tatt en avgjørelse om at de kommer til å sparke nederlenderen innen kort tid.

- Jeg blir fortalt at så fort de har en erstatter klar, så kommer de til å sparke Koeman. Det kan skje i dag, i morgen, i neste uke eller om fjorten dager, men avgjørelsen er tatt, skriver han på Twitter natt til tirsdag.

- Straffet voldsomt

Domingos Duarte sendte gjestene foran allerede etter to minutters spill og hjemmelaget så ikke ut til å klare å svare på ledermålet. Duarte dukket opp ved bakre stolpe etter et innlegg og stanget Granada i en tidlig ledelse.

LES OGSÅ: Barcelona ydmyket av Bayern München - stjernestopper slaktes: - En av de største gåtene for meg

- Det er avgjørende forsvarsfeil hos rutinerte Barcelona-forsvarere. Tre av lagets mest rutinerte spillere, Sergio Busquets, Marc-Andre ter Stegen og Frenkie de Jong med defensive feil og da blir du straffet voldsomt, sa TV 2-ekspert Morten Langli.

Først på overtid skulle utligningen komme for vertene. Ronald Araujo raget høyest i feltet og headet ballen i kassa. Dermed endte det med ett poeng til hvert lag.

Det var innbytter Gavi som slo innlegget uruguayaneren omsatte i mål.

LES OGSÅ: Veland reagerer på Koemans uttalelser: - Det er en absurd ting å si

Presset øker på Koeman

Vertene hadde flere stor sjanser gjennom kampen til å snu den svake starten, men var ikke effektive nok. Både Sergio Roberto og Luuk de Jong var nær nettkjenning.

Hovedtrener Ronald Koeman går nå flere tøffe dager i møte etter kampen mot Granada. Det har versert spekulasjoner om at nederlenderen står i fare for å miste jobben og et 1-1-resultat hjemme hjelper gir trolig ikke all verdens arbeidsro.

Skal vi tro Joan Vehils er han altså så godt som ferdig i klubben.

Resultatet betyr at Barcelona så langt har åtte poeng fra fire kamper i ligaen. Laget har vunnet to kamper og spilt to uavgjort i innledningen av sesongen.

Det er Real Madrid som topper tabellen med 13 poeng fra fem kamper. Atletico Madrid følger på andreplass med 11 poeng, mens Valencia står med 10 poeng.