RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronaldinho har utpekt sin etterfølger


SUPERSTJERNER: Ronaldinho og Neymar før en vennskapskamp mot Bosnia-Hercegovina i 2012.
SUPERSTJERNER: Ronaldinho og Neymar før en vennskapskamp mot Bosnia-Hercegovina i 2012. Foto: Fabrice Coffrini (Afp)
Sist oppdatert:
Den brasilianske superstjernen har stor tro på landsmannen.

Det er den spanske avisen Marca som har intervjuet mannen som vant Gullballen i 2005. Ronaldinho hadde sin storhetstid i Barcelona på midten av 2000-tallet og tror nå at en annen brasilianer i den katalanske hovedstaden kan ta opp stafettpinnen etter han.

- Neymar er en stor spiller og jeg er helt sikker på at han kommer til å gjøre historie med Barcelona slik som brasilianerne der har gjort før han, sa den alltid like blide superstjernen på spørsmål fra Marca om hvorvidt Neymar er hans etterfølger.

Snart tilbake

Det har vært en turbulent tid for 35-åringen de siste årene. Han vant Copa Libertadores (Sør-Amerikas svar på Champions League) med Atlético Mineiro i 2013 før korte visitter hos Querétaro i México og Fluminense i Brasil.

Ronaldinho var ryktet å være klare for den hardtsatsende tyrkiske klubben Antalyaspor i sommer, men den overgangen falt igjennom. Likevel er sambastjernen klar på at han skal tilbake på banen.

- Jeg kommer til å spille til neste år, men jeg vet ikke hvor enda. Akkurat nå så er jeg i feriemodus og prøver å nyte ferien. Det trenger jeg virkelig, fortalte brasilianeren.

Show

Marca var besøk i Agadir i Marokko der Ronaldinho deltok på en showkamp for den marokkanske legenden Mustapha Hadji (som blant annet scoret mot Norge i 2-2-kampen i VM i 1998).

- Han (Hadji) inviterte meg og det er en stor ære å få lov å være her med spillere jeg kun har sett på TV. Å være en del av denne festen har vært fantastisk, fortalte Ronaldinho.

De fremmøte supporterne fikk også med seg et øyeblikks Ronaldinho-magi når han vippet ballen igjennom feltet uten å engang se på spilleren han siktet på. Han som fikk den var dog kveldens store herremann, Mustapha Hadji, som gjorde ingen feil med keeper. Han er noen år eldre, men Ronaldinho har ikke glemt gamle kunster.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere