*Nettavisen* Sport.

Ronaldinho ikke til Ullevaal

Verdens beste fotballspiller, Ronaldinho, kommer ikke til Ullevaal når Norge møter Brasil 16. august. Se hele troppen her.

01.08.06 18:35

Se nederst for hele troppen.

Brasils nye landslagstrener, Dunga, har utelatt spillere som Adriano, Ronaldo, Ronaldinho, Kaka, Emerson, Dida og Juninho. Likevel kommer brassene med en rekke superstjerner.

Real-spillerne Robinho, Julio Baptista og Cicinho kommer alle. Det gjør også Lyons Fred og Bayerns Lucio. I tillegg vil Ullevaal-publikumet kunne glede seg over Barcelonas Edmilson og Arsenals Gilberto Silva. I tillegg til en rekke andre knallgode om ikke like navngjetne spillere.

- Jeg har ikke fått sett troppen selv. Jeg har kun fått referert den over telefon, sier landslagssjef Åge Hareide til TV 2 Nettavisen.

- Demper det gleden ved å møte Brasil at noen av de beste ikke er med?

- Nei. Det gjør ikke det. De nye ansiktene vil helt sikkert benytte sjansen til å vise seg frem for en ny trener, og de kan nok sparke ball de også. Når det er sagt så er jeg mest opptatt av oss selv, og at vi kan bruke kampen til noe positivt før vi møter Ungarn og Moldova i EM-kvalifiseringen i september, sier han videre.

Håpet på Ronaldinho
Kampen mot Norge blir Brasils første siden VM-exiten mot Frankrike i Tyskland. Det blir også Dungas debut som landslagstrener.

- Vi skulle selvsagt alle gjerne sett at den største stjernen av dem alle, Ronaldinho, også kom til Norge, men Dunga har sikkert sine begrunnelser for at han ikke er tatt ut. Samtidig har han tatt med flere kjente spillere fra europeiske storklubber som Real Madrid, Barcelona og Bayern München, så vi tror alt ligger til rette for at det norske fotballpublikummet skal få en fin fotballopplevelse på Ullevaal 16. august, sier NFFs generalsekretær Karen Espelund i en pressemelding.

Brasils tropp:
Keepere:
Fábio(Cruzeiro)
Gomes (PSV)

Utespillere:
Cicinho (Real Madrid)
Maicon (Inter Milano)
Marcelo (Fluminense)
Gilberto (Hertha Berlin)
Alex (PSV Eindhoven)
Edmílson (Barcelona)
Juan (Bayer Leverkusen)
Lúcio (Bayern München)
Luisão (Benfica)
Dudu Cearense (CSKA)
Gilberto Silva (Arsenal)
Jônatas (Flamengo)
Wagner (Cruzeiro)
Elano (Shakhtar)
Morais (Vasco)
Júlio Baptista (Real Madrid)
Daniel Carvalho (CSKA)
Fred (Lyon)
Robinho (Real Madrid)
Vágner Love (CSKA)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag