RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronaldinho-magi holdt ikke

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Milans stjernegalleri gikk på en smell mot Torino.

TORINO - AC MILAN 2-2:

Milan har vist gryende form den siste tiden etter en svak sesongåpning, og har sakte men sikkert klatret oppover Serie A-tabellen.

Offensivt hjemmelag
Søndag var Torino motstander på Stadio Olimpico, og det skulle vise seg å bli en svært så tøff oppgave for Carlo Ancelottis mannskap.

Hjemmelaget gikk sterkt ut og presset milanolaget på defensiven. Etter 25 minutters spill ga Roberto Stellone hjemmelaget føringen med en knallhard heading.

Fire minutter senere lurte det brasilianske vidunderet Alexandre Pato Torinos offsidelinje, og dunket inn utligningen alene med keeper.

Brasiliansk stjernetreff
Fem minutter senere var det duket for mer brasiliansk magi. AC Milan hadde fått frispark fra 20 meter, og Ronaldinho gjorde seg klar. Brassen traff klokkerent, og ballen gikk i en vakker bue over muren og i mål til en 2-1-ledelse til bortelaget.

Men i det 77. minutt ble festen ødelagt for Milans del. Kakhaber Kalazde handset innenfor egen 16-meter, og hjemmelaget fikk straffespark. Fra krittmerket var Alessandro Rosina sikkerheten selv og satte inn utligningen.

Til tross for Milan-press de siste minuttene av kampen, endte det 2-2. Noe hjemmelaget nok var mest fornøyd med.

AC Milan befinner seg på 2. plass i den italienske serien, tre poeng bak erkerival Inter Milan. Torino kjemper for å holde seg over nedrykksstreken med sine tolv poeng på tretten kamper.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere