RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronaldinho skal spille to kamper for Fluminense


VELDEDIGHET: Ronaldinho, her under en kamp for veldedighet på Old Trafford, skal spille to kamper til for Fluminense.
VELDEDIGHET: Ronaldinho, her under en kamp for veldedighet på Old Trafford, skal spille to kamper til for Fluminense. Foto: Phil Noble (Reuters)
Sist oppdatert:
Blir med på cup i USA.

Den brasilianske superstjernens kontrakt med klubben Fluminense ble revet i stykker i september eller spillerenes eget ønske. Nå er han igjen tilbake i Rio de Janeiro-klubben.

Ronaldinho skal dog kun spille to kamper for klubben når de drar for å spille turneringen Florida Cup i USA. Det bekrefter klubben selv til den braislianske avisen Folha de São Paulo, ifølge den spanske avisa Marca.

- Det er en avtale på to kamper. Han får honorarer for de to kampene, men vi har enda ikke blitt enig om hvor mye, forteller klubbens president Peter Siemsen.

VM-vinneren fra 2002 har de siste årene vært innom flere brasilianske klubber, blant andre Flamengo og Atlético Mineiro. I tillegg har han også vært en kort tur i mexicansk fotball med Querétaro. Den siste tiden har han blitt sterkt linket til amerikansk fotball og MLS.

- Vi forstår hvilken viktighet han har for det amerikanske markedet, og derfor har vi kommet til denne enigheten. Det blir også en måte å avslutte forholdet mellom spilleren og klubben på en fin måte, forklarer Siemsen.

Dermed trekker Ronaldinho på seg drakta nok en gang for Fluminense når Florida Cup sparkes i gang i januar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere