*Nettavisen* Sport.

Ronaldo får kjeft for sin oppførsel i koronakarantene

- Ronaldo sier han dro til Portugal på grunn av moren sin, men nå ser det ut til at han bare tar bilder ved bassenget, sier tidligere Juventus-styreformann.

26.03.20 12:12

Cristiano Ronaldo oppholder seg for tiden på Madeira sammen med familien, mens Serie A og fotballverden for øvrig er satt på vent på ubestemt tid.

De siste dagene har portugiseren og familien publisert flere bilder fra luksusvillaen sin på den portugisiske ferieøya.

Les også: Torsdagens Premier League-rykter

Nå får imidlertid Ronaldo kjeft av en tidligere Juventus-styreformann, for sin oppførsel etter at koronaviruspandemien brøt ut.

Giovanni Cobolli Gigli mener nemlig at portugiseren har fått spesialbehandling, som har gjort omstendighetene vanskeligere for resten av laget.

- Det ble komplisert i Juventus da Cristiano Ronaldo dro. Ronaldo sier han dro til Portugal på grunn av moren sin, men nå ser det ut til at han bare tar bilder ved bassenget, sier Cobolli Gigli til Radio Punto Nuovo.

- Da det unntaket ble gjort, falt hele situasjonen sammen, og andre ønsket også å dra. Det burde ikke vært slik. De burde alle ha vært i karantene, sier han videre.

Les også: - United føler seg trygge på Sancho-signering

Gonzalo Higuain, Miralem Pjanic, Sami Khedira og Douglas Costa er blant stjernene som har fått tillatelse til å reise hjem til sine respektive hjemland siden.

Nå mener Cobolli Gigli, som tok over som styreformann i Juventus etter calciopoliskandalen i 2006, at klubben aldri burde latt noen av dem dra.

Les også: Stjernene var rasende. Så sa Mourinho noe som fikk dem til å måpe (+)

- Når de returnerer, blir det vanskeligere å komme tilbake i form, fordi de må i karantene i 14 dager når de returnerer.

Italia er landet som har blitt hardest rammet av koronavirusutbruddet i Europa, og 7503 mennesker har mistet livet som følge av pandemien.

I øyeblikket er alle Serie A-kamper utsatt, og alt tyder på at det ufrivillige avbrekket vil vare i flere måneder.

Fotballpresident Gabriele Gravina har imidlertid håp om at ligaen kan spilles ferdig i sommer.

- Vi skal gjøre alt for å fullføre mesterskapet. Om nødvendig vil vi be Uefa og Fifa om støtte til å spille lenger enn 30. juni, og også spille i juli og august, sier fotballpresident Gravina til Radio Marte.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag