Gå til sidens hovedinnhold

Ronaldo går for hat trick

Cristiano Ronaldo er blitt kåret til månedens spiller i Premier League to ganger på rad. Nå går han for hat trick.

Cristiano Ronaldo har kanskje vært Premier Leagues mest imponerende spiller så langt denne sesongen. 21-åringen har scoret 13 mål, ni av dem har kommet i løpet av de 11 siste kampene, og han virker bare å bli bedre og bedre. Han ble kåret til månedens spiller både i november og desember, og nå går han for januar også.

Bare Dennis Bergkamp (1997) og Robbie Fowler (1996) har klart å vinne prisen to ganger på rad. Klarer Ronaldo en tredje på rappen, bli han historisk.

- Jeg jobber for det, fordi det betyr at jeg hjelper laget, og det er det ultimate målet mitt, sier han til Manchester Evening News.

Ronaldo seiler også opp som en het kandidat til å vinne både sportsjournalistenes kåring over årets spiller, samt fotballspillernes egen kåring. Men Ronaldo har ingen målsetting om å vinne enda et trofé - toppscorertrofeet - selv om han bare ligger ett mål bak Didier Drogba (14).

- Det er en mulighet jeg aldri har tenkt på. Det jeg ønsker å gjøre, er å jobbe hardt og godt, og hjelpe laget mitt. United er i en god posisjon. Vi vil fortsette på den måten og ikke tenke på Chelsea. Jeg tror vi blir mestere i år, sier Ronaldo.

Søndag skal han forsøke å bidra til at United hevner 0-1-tapet for Arsenal på Old Trafford tidligere i sesongen.

Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene