RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronaldo har fått munnkurv

Sist oppdatert:
Sir Alex Ferguson har gitt Cristiano Ronaldo forbud mot å snakke om Real Madrid.

Cristiano Ronaldo har vært Manchester Uniteds beste spiller denne sesongen. Han har scoret 13 mål i ligaen, og han har vartet opp med tidvis blendende fotball. Han har knapt gått av banen uten å briljere.

Møte med sjefen
Real Madrid har hatt for vane å plukke fra øverste hylle når de hamstrer nye spillere, og den siste tiden har diverse summer blitt antydet i spanske medier. Real Madrid skal nemlig være svært lystne på å hente den dribleglade portugiseren.

Sir Alex Ferguson vil ikke at slike spekulasjoner skal påvirke Ronaldos prestasjoner for United i tiden som kommer. Skotten kalte derfor inn Ronaldo til et møte, der beskjeden var klar:

Ronaldo får ikke lov til å snakke verken med eller om Real Madrid.

På møtet, der Carlos Queiroz også var til stede, skal trenerduoen ha fått forsikringer fra Ronaldo om at han ikke ønsker seg noen andre steder.

Ferguson, som for øvrig har spådd at Ronaldo snart vil bli anerkjent som den beste fotballspilleren i verden, er redd for at Ronaldos åpenbare flørt med Real Madrid etter fotball-VM sist sommer, skal gjenoppstå. Ferguson er også klar over at 21-åringen, allerede før fotball-VM, ba sine rådgivere sjekke ut muligheten for en overgang til Madrid-klubben. Da var også Barcelona en aktuell klubb.

Best to måneder på rad
Ferguson klarte imidlertid å overbevise Ronaldo om at han var sterkt ønsket på Old Trafford, også etter den famøse episoden med Wayne Rooney i VM, og etter at fotballen begynte å rulle igjen i England i høst, har det aldri vært noen tvil om hvor Ronaldos fokus har vært. Han ble kåret til den beste spilleren i Premier League både i november og desember.

- Jeg kjenner til interessen fra Real Madrid, men jeg kan ikke si noe. Jeg har snakket med Carlos Queiroz og Alex Ferguson, og de har forbudt meg å snakke om Real Madrid. Dere må forstå det. Jeg vil ikke ha noen problemer, sa Ronaldo mandag, ifølge Guardian.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere