Ronaldo i melding til Evra: - Vi knuser Atlètico hjemme

FIKK EVRA-MELDING: Cristiano Ronaldo var offensiv før returoppgjøret med Atletico Madrid. Med god grunn.

FIKK EVRA-MELDING: Cristiano Ronaldo var offensiv før returoppgjøret med Atletico Madrid. Med god grunn. Foto: Montasje (Twitter / NTB scanpix)

Patrice Evra røper meldingsutveksling med Cristiano Ronaldo i forkant av superstjernens vanvittige forestilling i Champions League.

På tirsdag gjorde Cristiano Ronaldo nettopp det han ble hentet til Juventus for.

Etter det sviende 2-0-nederlaget i Madrid, sørget Ronaldo ene og alene for at «Den gamle dame» avanserte til kvartfinalen i Champions League, med sitt hat trick i Torino.

Ronaldo står nå med 124 mål i på 160 kamper i turneringen, noe som er mer enn noen andre har maktet før han.

Det er ingen som tviler på at Ronaldo er Champions League-kongen, ei heller hovedpersonen selv.

Iskaldt svar og varm selfie

Patrice Evra, tidligere lagkamerat av Ronaldo i Manchester United - og tidligere Juventus-spiller, delte denne meldingsutvekslingen mellom de to på Twitter onsdag:

Foto: Skjermdump (https://twitter.com/Evra)


- Kompis, jeg regner med deg i returoppgjøret! Jeg har aldri tvilt på deg! Og folk «dreper meg» hver gang du eller Juventus taper, skriver Evra (angivelig) til Ronaldo etter det første møtet mellom Juventus og Atlètico Madrid.

- Jeg vet. Vi kommer til å gå videre, kompis. Vi knuser de hjemme, svarer Ronaldo.

Det var en spådom portugiseren langt på vei skulle få rett i.

Best under press

I følgeteksten til posten på Twitter, sammenligner også Evra Ronaldo med Michael Jordan, to idrettsprofiler som er kjent for sine helt spesielle evner til å levere under press.

Det er en påstand som langt på vei støttes av denne undersøkelsen gjort av SciSports.

Undersøkelsen har sett på over 7000 spilleminutter, og hvordan prestasjonene til forskjellige fotballspillere påvirkes av press, og flere andre faktorer som oppstår i løpet av en fotballkamp.

Den som kom best ut av det hele, var Cristiano Ronaldo. Han var den eneste fotballspilleren som tilsynelatende er immun mot press, og han leverer like bra uansett hva omstendighetene er.

Neymar og Eden Hazard er spillere som ikke kommer like godt ut av undersøkelsen, som dere kan lese mer om hos SportBible.

Juventus og Ronaldo er altså fortsatt med i kampen om Champions League-troféet. Trekningen av kvartfinalene foretas fredag 12.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Cristiano Ronaldo

Mest lest på Sport

Annonsebilag