Det ble en uvanlig svak Serie A-sesong for Juventus, som etter ni strake seriemesterskap måtte nøye seg med fjerdeplass i ligaen.

Da laget kjempet seg til fjerdeplass og Champions League-spill i siste serierunde, var Cristiano Ronaldo overraskende nok plassert på benken av trener Andrea Pirlo.

Ifølge Sky Sports planlegges samtaler om fremtiden mellom klubben og Ronaldo i løpet av de kommende ukene. Sent mandag kveld la 36-åringen ut et Instagram-innlegg som får flere til å spekulere i om det går mot slutten for ham i Juventus.

- Ved å oppnå dette, har jeg nådd målene jeg satte for meg selv da jeg kom til Italia, skriver Ronaldo og ramser opp alt han har vunnet både med laget og individuelt.

Takker for seg?

Portugiseren kan nå kalle seg serie- og cupmester i England, Spania og Italia og har scoret over 100 mål for både Manchester United, Real Madrid og Juventus.

- Ingenting kan måle seg med følelsen av å vite at jeg har laget et avtrykk i landene jeg har spilt og at jeg gledet supporterne i klubbene jeg representerte. Det er dette jeg jobber for, det er dette som rører meg, og det er dette jeg kommer til å jage helt til slutten.

- Takk til alle som tok del i denne reisen. Vi står sammen, skriver Ronaldo i innlegget.

Daily Mail og The Mirror er blant avisene som nå slå opp store oppslag om Ronaldos fremtid i Juventus.

Pirlo i fare

Sky Sports påpeker at portugiseren koster Juventus 67 millioner euro i året og tjener 32 millioner euro etter skatt. Derfor vil trolig en klubb som Paris Saint-Germain ha råd til å kjøpe ham.

Og det vil igjen trolig kun skje dersom Kylian Mbappe, som i likhet med Ronaldo har ett år igjen av sin kontrakt, forlater PSG i sommer.

Det er også knyttet stor spenning til om Andrea Pirlo beholder jobben som trener i Juventus. Den tidligere midtbaneeleganten sikret cuptittelen, men fjerdeplass i ligaen, 13 poeng bak Antonio Contes Inter regnes ikke som godt nok.

Cristiano Ronaldo sikret seg toppscorertittelen i Serie A med 29 mål. Inters Romelu Lukaku følger deretter med sine 24 scoringer.