Når Manchester United møter Newcastle lørdag, er det store sjanser for at vi igjen får se Cristiano Ronaldo iført drakten til førstnevnte lag.

Portugiseren, som returnerte til den engelske klubben i slutten av august, skal være i rute og får trolig en rolle å spille i lørdagens Premier League-kamp.

Torsdag ble superstjernen offisielt presentert som ny Manchester United-spiller på Old Trafford og i den anledning ga han intervjuer til klubbens egne plattformer.

Ronaldo: - Press på Solskjær

Ronaldo kommer blant annet med en klar beskjed til manager Ole Gunnar Solskjær, som han spilte sammen med under sin første periode i storklubben, om at han er klar for en startplass allerede i lørdagens kamp.

LES OGSÅ: Tidligere United-spiller med advarsel til Ronaldo: - Vil bli vanskelig for han

- Jeg kommer selvsagt til å være nervøs på lørdag, men jeg er mer moden og mer erfaren nå. Jeg kommer til å være forberedt og jeg vil legge press på Ole Gunnar Solskjær, slik at han tar meg ut i elleveren sin, sier han ifølge Mirror.

- Jeg er ikke her på ferie. Sist jeg var i klubben, var en fin tid. Jeg akslet trøyen i mange år, men nå er jeg her for å vinne ting igjen, sier angrepsspilleren videre.

Selv om portugiseren nå har blitt 36 år gammel, har han hans stinn av selvtillit før re-debuten i Manchester United og mener alderen ikke biter på ham.

- Folk snakker om alderen min, men det er én ting de må forstå - og de vet det - jeg er ikke som alle andre, jeg er annerledes enn andre folk, sier Ronaldo.

- Vet det 100 prosent

Veteranen har prestert jevnt og trutt i sesong etter sesong etter at han forlot Manchester United i 2009. Han har siden den gang spilt for Real Madrid og Juventus.

LES OGSÅ: Ble sammenlignet med Ronaldo. Da kom Lukaku med klar beskjed

I den spanske storklubben var han med å vinne Champions League hele fire ganger og det ble også to ligamesterskap under tiden der. I Juventus ble det også to ligamesterskap. Sist sesong vartet han opp med 36 mål for den italienske klubben.

- Jeg viser det gang på gang, år etter år og denne sesongen vil bli lik. Det vet jeg 100 prosent, sier portugiseren selvsikkert.

- Folk tror jeg kom tilbake på grunn av følelser og slikt snakk, men jeg har kommet for å vise at jeg fortsatt er god nok, sier 36-åringen.

- Ny generasjon

Veteranen kommer til å utgjøre et spennende angrep for United sammen med folk som Jadon Sancho, Marcus Rashford, Mason Greenwood og Anthony Martial. Klubben har også en annen veteran, Edinson Cavani, i bakhånd for spissplassen.

LES OGSÅ: Mener United-spilleren gjorde en tabbe. Nå hevdes det at han krever svar fra Solskjær

- De nye spillerne og de unge gutta, jeg føler det har et enormt potensial. Det er nye tider, en ny generasjon og jeg er her for å hjelpe dem, sier Ronaldo.

Manchester United står med sju poeng etter de tre første kampene av sesongen i Premier League, etter seier mot Leeds og Wolves, samt uavgjort mot Southampton.