Gå til sidens hovedinnhold

Ronaldo: - Jeg skal legge press på Solskjær

Manchester United-stjernen fnyser av de som mener han er for gammel og sikter seg inn mot fast plass på Ole Gunnar Solskjærs lag.

Når Manchester United møter Newcastle lørdag, er det store sjanser for at vi igjen får se Cristiano Ronaldo iført drakten til førstnevnte lag.

Portugiseren, som returnerte til den engelske klubben i slutten av august, skal være i rute og får trolig en rolle å spille i lørdagens Premier League-kamp.

Torsdag ble superstjernen offisielt presentert som ny Manchester United-spiller på Old Trafford og i den anledning ga han intervjuer til klubbens egne plattformer.

Ronaldo: - Press på Solskjær

Ronaldo kommer blant annet med en klar beskjed til manager Ole Gunnar Solskjær, som han spilte sammen med under sin første periode i storklubben, om at han er klar for en startplass allerede i lørdagens kamp.

LES OGSÅ: Tidligere United-spiller med advarsel til Ronaldo: - Vil bli vanskelig for han

- Jeg kommer selvsagt til å være nervøs på lørdag, men jeg er mer moden og mer erfaren nå. Jeg kommer til å være forberedt og jeg vil legge press på Ole Gunnar Solskjær, slik at han tar meg ut i elleveren sin, sier han ifølge Mirror.

- Jeg er ikke her på ferie. Sist jeg var i klubben, var en fin tid. Jeg akslet trøyen i mange år, men nå er jeg her for å vinne ting igjen, sier angrepsspilleren videre.

Selv om portugiseren nå har blitt 36 år gammel, har han hans stinn av selvtillit før re-debuten i Manchester United og mener alderen ikke biter på ham.

- Folk snakker om alderen min, men det er én ting de må forstå - og de vet det - jeg er ikke som alle andre, jeg er annerledes enn andre folk, sier Ronaldo.

- Vet det 100 prosent

Veteranen har prestert jevnt og trutt i sesong etter sesong etter at han forlot Manchester United i 2009. Han har siden den gang spilt for Real Madrid og Juventus.

LES OGSÅ: Ble sammenlignet med Ronaldo. Da kom Lukaku med klar beskjed

I den spanske storklubben var han med å vinne Champions League hele fire ganger og det ble også to ligamesterskap under tiden der. I Juventus ble det også to ligamesterskap. Sist sesong vartet han opp med 36 mål for den italienske klubben.

- Jeg viser det gang på gang, år etter år og denne sesongen vil bli lik. Det vet jeg 100 prosent, sier portugiseren selvsikkert.

- Folk tror jeg kom tilbake på grunn av følelser og slikt snakk, men jeg har kommet for å vise at jeg fortsatt er god nok, sier 36-åringen.

- Ny generasjon

Veteranen kommer til å utgjøre et spennende angrep for United sammen med folk som Jadon Sancho, Marcus Rashford, Mason Greenwood og Anthony Martial. Klubben har også en annen veteran, Edinson Cavani, i bakhånd for spissplassen.

LES OGSÅ: Mener United-spilleren gjorde en tabbe. Nå hevdes det at han krever svar fra Solskjær

- De nye spillerne og de unge gutta, jeg føler det har et enormt potensial. Det er nye tider, en ny generasjon og jeg er her for å hjelpe dem, sier Ronaldo.

Manchester United står med sju poeng etter de tre første kampene av sesongen i Premier League, etter seier mot Leeds og Wolves, samt uavgjort mot Southampton.