Manchester United-stjernen Cristiano Ronaldo er blitt koblet til Real Madrid i lang tid, og en av summene som nevnes i forbindelse med en eventuell overgang, er 100 millioner euro.

Real Madrids tidligere visepresident Juan Onieva stiller som presidentkandadat i sommerens valg.

I et radiointervju fredag sier han at han er klar over at det eksisterer en forhåndsavtale med portugiseren, som ble satt i stand av tidligere president Ramon Calderon.

- Nesten fornærmende
Onieva forteller ifølge Reuters at begge parter har forpliktet seg til å betale ut en erstatningssum dersom man ombestemmer seg før 30. juni.

- Jeg ville ikke gjennomført handelen. Hvis jeg måtte ta en avgjørelse, ville jeg forsøkt å komme ut av avtalen. Jeg mener at det er galskap, sier Onieva til Onda Cero.

- Men jeg kjenner bare de generelle delene av avtalen og har ikke sett dokumentet.

Intervjueren tok opp summen 100 millioner euro.

- Jeg tror det er litt mindre enn dette, for avtalen er gjort i pund. Når det gjelder overgangssummen er det ikke fornuftig å betale et slikt beløp i disse tider. Det er nesten fornærmende. Jeg tror heller ikke at han er løsningen for Real Madrid, sier Onieva.

Benektes av Real
Real Madrid tilbakeviser imidlertid påstanden om at det skal eksistere en forhåndsavtale.

- Det eksisterer ingen forhåndsavtale med denne spilleren, med hans agent eller med Manchester United. Som kjent forsøkte klubben å kjøpe spilleren i fjor sommer, og Manchester United gjorde det klart at han ikke er til salgs, sier Real Madrid i en uttalelse på sin nettside.

Juan Onieva konkurrerer med tidligere president Florentino Perez og Eduardo Garcia om presidentvervet i klubben. Valget skal finne sted 14. juni.