RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronaldo ler av Rooney

Foto: Reuters/Scanpix
Mener Rooneys negative kommentarer bare var en spøk.

Fredag fortalte Manchester Uniteds og Englands Wayne Rooney at han håpet at Portugal ikke vil klare å kvalifisere seg til neste års VM.

Tidligere lagkamerat i United og portugisisk landslagsspiller Cristiano Ronaldo tar seg ikke nær av kommentarene.

- Jeg er sikker på at han bare tullet, sier Real Madrid-spilleren på en pressekonferanse ifølge Reuters.

- God venn
- Han er en god venn av meg, og han vet at Portugal er et topplag. Han har spilt et par ganger mot oss, men aldri vunnet. Jeg er sikker på at det var en spøk siden han har venner i Portugal-troppen, sier Ronaldo.

Rooney sa til engelsk presse at siden Portugal hadde slått ut England både i EM i 2004 og VM i 2006, så ville det være fint om Portugal ikke kvalifiserte seg til VM i Sør-Afrika.

Portugal lever farlig
England er allerede klare for VM, mens Portugal ligger på tredjeplass i sin gruppe og må vinne sine to siste kamper samtidig som Sverige taper poeng for å ha en mulighet til å kvalifisere seg.

Heller ikke Portugals landslagssjef Carlo Queiroz, som var i United mens både Rooney og Ronaldo spilte der, ser negativt på Rooneys uttalelser, snarer tvert imot.

- Siden jeg kjenner ham vet jeg hvorfor han sa det. Det er fordi det viser hvor mye han respekterer portugisisk fotball og Ronaldo spesielt, sier Queiroz.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere