RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronaldo-mål hekter av Valencia

Foto: SCANPIX / AFP PHOTO/ JOSE JORDAN
Sist oppdatert:
Roberto Soldados reduseringer var ikke nok. Det ser igjen ut til at bare to lag kan kjempe om gullet i Spania.

VALENCIA - REAL MADRID 2-3:
BARCELONA - ZARAGOZA 4-0:

Karim Benzema sendte gjestene foran etter 20 minutters spill på Mestalla, og José Mourinhos menn kunne også gå til pause med 1-0 lørdag kveld.

De så lenge ut til at den ene scoringen kunne bli hele beholdningen, men 18 minutter før full tid startet Sergio Ramos det som skulle bli en målrik avslutning på kampen.

Om gjestene fra hovedstaden følte de fikk et pusterom med sin andre scoring varte ikke dette lenge. Valencia-spiss og tidligere Real Madrid-spiller Roberto Soldado reduserte nemlig bare tre minutter etter Ramos' nettkjenning.

26-åringen kom tilbake til moderklubben i hjembyen i fjor etter å ha spilt fotball i hovedstaden, i både Real Madrid og Getafe, siden han var ung tenåring.

Men det manglet fortsatt en gjenganger i scoringsstatistikken denne lørdagskvelden. Ronaldo. Og ja, portugiseren klarte det igjen.

Ronaldo var usikker på spill i Valencia på grunn av en skade han pådro seg i EM-omspillsduellen med Bosnia. Men han kom seg på beina, startet kampen, og ble på nytt svært viktig for at Real Madrid fikk full poengfangst. Målet 11 minutter før full tid ga «Los Blancos » forspranget de trengte.

At Soldado igjen reduserte få minutter senere hjalp nemlig ikke Valencia til poeng. Real Madrid stakk av med seieren og opprettholder luka på tre poeng til erkerival Barcelona.

Valencia har nå sju poeng opp til toppen og ser igjen ut til å måtte konsentrere seg om lagene bak.

Barcelona gjorde tidligere på kvelden jobben med en oppskriftsmessig seier over Real Zaragoza på Camp Nou. Midtstopper Gerard Pique og målmaskinen Lionel Messi ordnet tomålsledelse halvveis. Sistnevnte er oppe i 15 fulltreffere på tolv kamper.

Katalanernes andre midtstopper, Carles Puyol, sørget så for 3-0 etter at lagene hadde byttet side. Et kvarter før slutt var den en annen målmaskin som scoret kampens siste mål for Barca. David Villa har riktignok slitt med en del rusk i maskineriet i høst, men brukte bare åtte minutter på å score da han ble byttet inn for Cesc Fàbregas.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere