Paulo Dybala ga Juventus ledelsen med et fantastisk volleyskudd i det 19. minutt, men Gianluca Caprari utlignet da han utnyttet en dårlig klarering etter 35 minutter. Rett før pause steg Ronaldo i været og nikket inn det som ble kampens siste mål.

Portugiseren viste fram sin vanvittige spenst da han hang både høyt og lenge i lufta før han headet inn scoringen.

Scoringen fikk flere til å ta i bruk store ord i sosiale medier, deriblant kommentator Per-Jarle Heggelund.

- Noe av det råeste jeg har sett det der. Sk al ikke være mulig å henge så høyt, så lenge, skriver han på Twitter.

Sky Sports Italia melder at Ronaldo kom 71 centimeter over bakken, og at han totalt var 2.56 meter over gresset da pannebrasken traff ballen.

Sjekk scoringen her:

Sampdoria kjempet hardt for utligning, men greide ikke å overliste Gianluigi Buffon flere ganger. Den 41-årige keeperen spilte sin 647. seriekamp og tangerte den italienske rekorden til Milan-legenden Paolo Maldini.

Thorsby var farlig frampå flere ganger og var involvert i en av hjemmelagets beste sjanser i det 79. minutt.

– Selvsagt er jeg fornøyd. Det var en vanskelig kamp, for Sampdoria spilte veldig godt. Det var flott innstilling i laget vårt, og jeg er glad for å ha bidratt igjen, sa Ronaldo, som nå har seks mål på de fem siste kampene.

– Jeg hadde problemer med kneet i en måned, men nå føler jeg meg helt fin.

Kampen endte dårlig for vertene da målscorer Caprari på overtid pådro seg sitt annet gule kort og ble utvist.

Med seieren topper Juventus tabellen iallfall til Inter har møtt Genoa lørdag. Kampen var framskutt til onsdag fordi Juventus i helgen spiller den italienske supercupen mot Lazio i Saudi-Arabia. Lazios kamp i den 17. serierunden er utsatt til februar.

Onsdag kveld vant Sassuolo 2-0 borte mot Brescia i en kamp som skulle vært spilt i oktober, men som da ble utsatt på grunn av Sassuolo-eier Giorgio Squinzis død. Hamed Traore og Francesco Caputo scoret.

(©NTB)