Gå til sidens hovedinnhold

Ronaldo mot Madrid-exit

Krangler med lagkompiser, bues av publikum.

Han var genierklært i England, og hadde en enorm førstesesong i den spanske hovedstaden. Likevel, Cristiano Ronaldos dager i Real Madrid kan være talte – i alle fall hvis man tror avisen Mundo Deportivo (fra Barcelona).

Sportsavisen hevder å vite at portugiseren mistrives kraftig, og nå vurderer å forlate Santiago Bernabéu. Til tross for fjorårssesongen, hvor breddeholderen endte med hele 26 scoringer på sine 29 seriekamper, er støtten fra hjemmesupporterne heller lunken, og langt verre er den på bortekampene. All buingen skal gå 25-åringen på nervene, og forholdet til lagkompisene gjør ikke ønsket om å bli værende noe sterkere.

Den hardtskytende breddeholderen skal ifølge avisen AS, gjengitt i Aftonbladet, av lagkameratene anses for å være både en individualist og en egoist, og ikke brenne for laget. Ryktene om dårlig kjemi fikk ny næring da ingen av lagkameratene ville gratulere Ronaldo med scoringen mot Valencia nylig.

I tillegg er de øvrige Real-spillerne misfornøyde med at Real Madrids president Florentino Pérez har latt portugiseren få frie tøyler, og få opptre som han vil.

Cristiano Ronaldo har gjort 17 mål på sine 15 kamper i årets La Liga.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken