MANCHESTER UNITED - ARSENAL 3-2:

Manchester United gikk seirende ut av det som ble en heseblesende kamp mot Arsenal på Old Trafford torsdag kveld.

Cristiano Ronaldo ble den store helten med sine to scoringer. Det første av dem var også det 800. målet i hans profesjonelle karriere.

ESPN-journalist Mark Ogden lot seg imponere av portugiseren og mener han la inn gode aksjer for mer spilletid foran den kommende midlertidige manageren Ralf Rangnick, som fulgte kampen fra tribunen.

- Sett bort ifra Ronaldos to mål, har han også plaget Arsenal-forsvarerne hele kvelden. Han beviser et poeng foran den nye sjefen, skrev Ogden på Twitter like før kampslutt.

Les også: Carrick forlater Manchester United

Martin Ødegaard fikk tillit fra start og noterte seg for en scoring da han utlignet til 2-2. Noen minutter senere havnet imidlertid nordmannen i begivenhetens sentrum igjen - denne gangen med negativt fortegn - da han felte Fred og laget straffe til United.

Der gikk nettopp Ronaldo fram til krittmerket og banket inn scoringen som sørget for at hjemmelaget fikk med seg tre svært viktige - og etterlengtede - poeng.

Les også: Ibrahimovic kommer med sjokkavsløring: Ville bli sportsdirektør i PSG

Carrick gir seg

Etter torsdagens kamp bekrefter Michael Carrick at han forlater Manchester United.

Den tidligere midtbanespilleren var assistent under Ole Gunnar Solskjær, og har ledet laget etter at nordmannen fikk sparken 21. november.

- Min tid i denne store klubben vil alltid bli rangert som de beste i min karriere. Da jeg først signert for 15 år siden, kunne jeg aldri i mine villeste drømmer sett for meg å vinne så mange trofeer og jeg vil helt klart aldri glemme de fantastiske minnene, både som spiller og som en del av trenerteamet, sier Carrick.

- Ekstremt snodig situasjon

I torsdagens kamp var det Arsenal som gikk opp i ledelsen etter en smått spesiell hendelse. David de Gea ble stemplet av lagkamerat Fred etter en Arsenal-corner, før han ble liggende og vri seg i smerter. Like etterpå landet ballen hos Smith Rowe ute på 20 meter, som sendte den rett i mål.

Dommer Martin Atkinson valgte først å annullere scoringen, til tross for at han ikke hadde rukket å blåse i fløyta for frispark før ballen lå i nettet. Etter litt tid bestemte han seg imidlertid for å la den stå, til stor frustrasjon fra Uniteds spillere som omringet Atkinson.

Ikke overraskende vakte situasjonen oppsikt, men flere var enige om at målet burde bli godkjent.

- Ekstremt snodig situasjon på Old Trafford. Men at det er godkjent scoring er jo helt riktig, skrev fotballekspert Lars Tjærnås på Twitter.

- Mål gitt, korrekt avgjørelse. Tøft for United og De Gea, men man kan ikke finne på regler fordi noen har blitt skadet av en lagkamerat, skrev ESPN-journalist Mark Ogden på Twitter.

Les også: Bekymrer seg for Benítez' situasjon: - Det ser ikke bra ut

Tidligere toppdommer Mark Clattenburg forteller han aldri har sett noe lignende, men mener at Aktinson ikke hadde noe annet valg enn å godkjenne målet.

- Jeg har aldri sett noe så ekstraordinært som dette. Martin Atkinson var maktesløs. Han følte nok at det skulle blitt blåst, men det kan du ikke gjøre før ballen er i mål, sa han hos Prime Video.

Slo tilbake

Like før pause slo imidlertid Bruno Fernandes tilbake for hjemmelaget. Jadon Sancho dro seg innover fra venstre, før han fant Fred på vei inn i sekstenmeteren. Brasilianeren spilte videre til Fernandes som plasserte ballen til nede til høyre.

Etter hvilen skulle det derimot ikke gå lang tid før United var oppe i ledelsen.

Marcus Rashford dro seg innover fra sin høyrekant, før han fant Ronaldo inne i feltet. Portugiseren var sikker da han plasserte ballen nede ved stolperota og dermed scoret sitt 800. mål i karrieren.

Les også: Se de enorme millionforskjellene på Norge og Danmark: - Ganske drøyt

Ødegaard-scoring

United-ledelsen varte imidlertid ikke lenge da Ødegaard nærmest kopierte Ronaldo-scoringen.

Gabriel Martinelli mottok ballen ute til høyre, før han slo lavt inn mot Ødegaard ved straffemerket. Nordmannen plasserte ballen nede til side for De Gea og sørget for at utligningen var et faktum.

- Vel dette er en bra kamp. Arsenal utligner nesten umiddelbart, og ikke et dårlig mål heller fra Ødegaard, skrev fotballegende Gary Lineker på Twitter.

Noen minutter senere var Ødegaard i begivenhetens sentrum igjen da han felte Fred innenfor Uniteds sekstenmeter. Atkinson valgte først å la spillet gå, men etter en VAR-sjekk bestemte han seg for å peke på ellevemeteren.

Ronaldo gikk fram og banket ballen i mål.

Les også: Salah blir spurt om sin Ballon d'or-plassering - bryter ut i latter

Flere mål fikk vi ikke på Old Trafford. Dermed kunne Manchester United juble for tre poeng.