RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronaldo og Williams kaster glans over VM-åpningen


Ronaldo skal delta på åpningsseremonien av fotball-VM. Her er han i forbindelse med omkampen mellom de norske og brasilianske VM-lagene fra 1998 lørdag. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Ronaldo skal delta på åpningsseremonien av fotball-VM. Her er han i forbindelse med omkampen mellom de norske og brasilianske VM-lagene fra 1998 lørdag. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Den brasilianske fotballlegenden Ronaldo og popartisten Robbie Williams skal opptre under fotball-VMs åpningsshow på Luzjniki stadion i Moskva torsdag.

Det melder det internasjonale fotballforbundet (FIFA) på sin hjemmeside.

– Jeg har gjort mye i min karriere, men å åpne et fotball-VM foran 80.000 fotballfans og mange millioner TV-seere er en barndomsdrøm, sier Robbie Williams.

FIFA opplyser at åpningsseremonien blir annerledes enn vanlig, og at det denne gangen vil bli mer fokus på musikk. Blant artistene som skal opptre er også den russiske operasangerinnen Ajda Garifullina.

Ronaldo, som ble toppscorer da Brasil vant VM i 2002, skal sørge for den sportslige VM-glansen. Han deltok i fire verdensmesterskap som spiller.

– Åpningskampen er symbolsk. Det er da man forstår at øyeblikket man har ventet på i fire år, endelig har kommet, sier Ronaldo.

VMs åpningskamp spilles torsdag mellom VM-vert Russland og Saudi-Arabia.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere