*Nettavisen* Sport.

Ronaldo om ryktene: - Jeg blir i Real Madrid

MASKIN: Ronaldo scoret fire mål mot Malmö i Champions League tirsdag. Nå utelukker han overgang fra Madrid. Foto: Francisco Seco (Ap)

Utelukker overgang fra den spanske storklubben.

09.12.15 10:49

Det har lenge pågått rykter i den spanske hovedstaden om at Cristiano Ronaldo er klar for å pakke snippsekken og forlate den iberiske halvøya. Grunnene skal ha vært misnøye med klubbens direktører, misnøye med trener Rafael Benítez og ønske om en ny utfordring.

Etter å ha smadret Åge Hareides Malmö 8-0 tirsdag så passet Ronaldo på å klargjøre hvor sanne disse ryktene er:

- Det er kun spekulasjoner. Det er det samme hvert år. Jeg er rolig, jeg føler meg bra og jeg er glad. Jeg har kontrakt i to år til og jeg blir her, fortalte Ronaldo til den spanske avisa Marca.

Ronaldo passet også på å forsvare Rafael Benítez etter kritikken han har måttet tåle fra spansk media den siste tiden. Ikke minst etter 4-0-tapet mot Barcelona på hjemmebane.

- Han gjør en god jobb, han tilvender seg bra og vi må gi han tid. Nå har vi vunnet fem kamper på rad og vi blir bedre. Dette er normalt. Når en klubb som dette gjør det bra så kommer folk til å kritisere. Vi må gi Benítez tid, fortalte Ronaldo videre.

Ronaldo og Real Madrid dunket inn åtte scoringer bak Malmö-keeper Johan Wiland tirsdag kveld. Fire av disse var signert Ronaldo. Hans tre første, på elleve minutter, er det raskeste hattricket i Europacupen siden Amancio i 1968. Hans fjerde gjorde at Ronaldo har scoret hele 11 mål i gruppespillet i Champions League. Det er selvfølgelig ny rekord.

Nå står Ronaldo med 334 mål på 320 kamper for Real Madrid. Det, i seg selv, er en vanvittig statistikk for mannen som også er tidenes toppscorer i den spanske hovedstadsklubben.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.