ATALANTA - MANCHESTER UNITED 2-2:

Det så lenge ut til å gå mot tap for Manchester United tirsdag kveld, men på overtid dukket Cristiano Ronaldo opp igjen.

Atalanta ledet da 2-1 etter scoringer av Josip Ilicic og Duvan Zapata tidligere i kampen, og så ut til å dra i land en ikke ufortjent seier over Solskjærs menn, som ikke imponerte voldsomt tirsdag kveld.

Men to minutter på overtid banket portugiseren ballen i mål fra distanse, og sikret uavgjort for United.

- Det kan ikke gjøres bedre, utbrøt TV 2s Jesper Mathisen etter Ronaldo sin scoring.

- Det var en vanskelig kamp. Jeg vet at når vi spiller i Bergamo vil det alltid bli vanskelig, men vi har troen helt til slutten og jeg er veldig glad, sier Ronaldo til BT Sport etter kampen.

Det var også 36-åringen som scoret Manchester Uniteds første mål for kvelden, da han satte ballen i mål rett før pause etter å blitt spilt nydelig frem av Bruno Fernandes med et hælspark.

2-2 og uavgjort mot Atalanta betyr at Manchester United fortsatt er øverst i sin gruppe i Champions League med syv poeng, nå likt med Villarreal som slo Young Boys 2-0. United er foran på innbyrdes oppgjør.

Atalanta ligger på 3. plass, to poeng bak Villarreal og Manchester United.

United-stjerner slaktes

Men selv om det ble poeng mot Atalanta tirsdag kveld, var det flere som ikke ble overbevist over det Solskjærs menn viste. De slet til tider stort defensivt, og klarte heller ikke å skape særlig mange sjanser offensivt.

Flere av Manchester Uniteds stjernespillere fikk mye kritikk underveis i kampen. Den første var David De Gea, som ikke imponerte med keeperspillet på Uniteds første baklengsmål.

- Den første skikkelige tabben fra Dea Gea denne sesongen, skrev Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst på Twitter.

- Det er sjokkerende av De Gea, uttalte ekspert Leon Osman for BBC.

En annen spiller som fikk passet sitt påskrevet var Paul Pogba. Franskmannen spilte ikke lørdagens kamp mot Tottenham grunnet karantene, men han var tilbake i startelleveren tirsdag kveld.

Han klarte ikke å overbevise, og ble byttet ut i det 68. minutt.

- Ingen Manchetser United-spillere trenger å prestere mer enn han denne kvelden, og han har ikke vært i nærheten så langt, skrev Samuel Luckhurst på Twitter i første omgang.

I andre omgang fulgte han opp:

- Ikke mye styrke eller samhold fra Pogba i kveld. Det sier alt at han blir tatt av når McTominay må passe seg for å ikke få rødt kort.

- Vanskelig å overdrive hvor forferdelig Pogba har vært denne første halvtimen, skrev The Telegraph-journalist James Ducker om franskmannens innsats i starten av kampen.

- Paul Pogba begeistrer ikke med prestasjonen sin, han har gitt bort ballen mye, sa Paul Scholes til BT Sport.

Marerittstart

Manchester United var nære på å få en drømmestart på kampen da McTominay fikk skutt fra distanse. Skuddet gikk via en motspiller og dermed ble Atalanta-keeper Musso satt ut av spill, men ballen trillet i stolpen.

Men i stedet for å få en drømmestart, ble det en marerittstart for United da Atalanta gikk opp i ledelsen i det 12. minutt. Ilicic skjøt på førstetouchet fra omlag 16 meter, og ballen gikk i mål via De Gea. Scoringen ble VAR-sjekket, men godkjent.

Skuddet var verken velplassert eller spesielt hardt, men De Gea klarte likevel ikke redde avslutningen. Flere eksperter mente det var en tabbe av spanjolen.

- Et tamt skudd som De Gea burde ha reddet uansett hvor mange spillere som er i veien for han, skrev The Athletic-journalist Laurie Whitwell på Twitter.

Duvan Zapata fikk litt senere en kjempesjanse til å doble ledelsen, men Bailly gjorde en heroisk jobb med å hindre scoring.

Fem minutter før pause måtte Raphael Varane forlate banen med skade. Det er nedslående nyheter for Solskjær, som fra før av har Victor Lindelöf ute med skade.

Da hjalp det nok at Ronaldo satte inn utligningen like før pause etter en praktscoring av United. Fernandes hælsparket ballen på nydelig vis på sølvfat til Ronaldo, og Champions Leagues målkonge satte ballen kontant i nettmaskene.

Dermed sto det 1-1 til pause, etter en omgang Manchester United ikke imponerte nevneverdig.

VAR-drama og Ronaldo-scoring

I starten av andre omgang kom Manchester United på nytt til en god mulighet etter at Ronaldo snappet opp ballen og spilte til Fernandes i god posisjon, men skuddet hans ble blokkert.

Noen minutter senere smalt det i andre enden, da Zapata stakk inn bak forsvaret til United og satte ballen i mål alene med De Gea. Det ble imidlertid raskt blåst av for offside, en avgjørelse som så riktig ut utfra de første reprisene som ble vist.

Situasjonen ble likevel sjekket av VAR, og etter lang tids venting kom avgjørelsen - ingen offside, mål til Atalanta. Dermed gikk hjemmelaget opp i ledelsen på nytt.

- Glimrende av Zapata, men fryktelig av Maguire som prøver å sette Zapata i offside, sa Jesper Mathisen etter det ble konkludert med at scoringen ble tellende.

Det så ut til å gå mot seier til Atalanta, men på overtid dukket Manchester Uniteds redningsmann Ronaldo opp igjen.

På volley fra rett utenfor Atalanta sin sekstenmeter banket portugiseren til, og sendte ballen helt bort i lengste hjørnet. Dermed endte det uavgjort mellom Atalanta og Manchester United tirsdag kveld.