RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronaldo scorer og scorer

Foto: Scanpix/AP Photo/Maurilio Cheli
Sist oppdatert:
Ronaldo har lovet mange mål denne sesongen, og han holder løftet. I lørdagens kamp mot Espanyol sto Real Madrid-spissen for to av målene.

Stjernegalleriet fra Madrid vant til slutt kampen 4-2, og økte sin ledelse på toppen av spansk 1. divisjon før cupspillet i mesterligaen tar til.

21 hittil
Ronaldo står nå med 21 mål på 25 kamper denne sesongen. Før sesongen lovet han klubbens supportere at han skulle score 35 mål og gjøre sin beste sesong i karrieren.

Det gjenstår å se om han klarer det, men han er uansett på god vei til å slå fjorårets målstatistikk. Han satte ballen i mål 23 ganger forrige sesong.

Akkurat nå er det nok enda viktigere for fansen at Real Madrid holder seg på førsteplass i den spanske toppdivisjonen. Det er fem poeng ned til Valencia, som tapte 0-1 i Barcelona lørdag.

I lørdagens kamp måtte Real Madrid klare seg uten David Beckham (karantene), men det så ikke ut til å bety så mye.

Skrudde opp tempoet
Ronaldo scoret sitt første mål for kvelden på et straffespark etter at Raul falt i en duell med Espanyol-forsvaret. Etter sterke protester fra Espanyol-spillerne gikk det ikke lang tid før de også fikk et billig straffespark og utlignet.

I annen omgang skrudde Real Madrid opp tempoet, og Roberto Carlos, Raul Bravo og Ronaldo sørget før at det snart sto 4-1. Espanyol reduserte seks minutter før slutt, men til ingen nytte.

Deportivo La Coruna spilte 0-0 borte mot Atletico Madrid og er på 3. plass seks poeng bak Real Madrid.

Barcelona er oppe på 4. plass etter at Gerard ble matchvinner mot Valencia 12 minutter før slutt, men det er hele 13 poeng fram til tetlaget.

(NTB-Reuters)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere