RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Ronaldo-show i derbyet

Sist oppdatert:
Portugiseren scoret tre mål mot Atletico.

Madrid (NTB): Real Madrid ville gjerne vinne byderbyet mot Atlético for å holde på forspranget til ligatoer Barcelona. Tre scoringer av Cristiano Ronaldo sørget for at ønsket ble oppfylt med 4-1-seier onsdag.

Portugiseren glitret igjen og puttet seriemål nummer 38, 39 og 40 i storseieren. Dermed har de fortsatt fire poengs luke på topp 10 dager før «seriefinalen» borte mot Barcelona.

Ronaldo gjorde 1-0 på frispark fra drøyt 30 meter etter 24 minutters spill, men det tok lang tid før gjestene fikk trygget seieren. Måltjuven Falcao utlignet med en heading i det 55. minutt, og lagene var like langt.

I det 68. minutt var det imidlertid duket for et nytt, nydelig langskudd fra Ronaldo, som suste i mål til 2-1-ledelse. 3-1 satte han inn på straffespark etter at angrepsmakker Gonzalo Higuaín ble lagt i bakken i Atlético-feltet.

Innbytter José Callejón hadde vært på banen i tre minutter da han rundet av det hele til tremålsseier. Den var viktig for Real, som rotet bort to poeng hjemme mot Valencia søndag (0-0). (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere