RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronaldo skadet

Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/Lluis GENE
Ronaldo pådro seg en skade og må stå over Real Madrids returmøte med Bayern München i mestercupen onsdag.

Det er dårlige nyheter for Real, som klarte 1-1 i første kamp i Tyskland. Brasilianeren kan i verste fall bli ute lenge. Ronaldo fikk en strekk i låret i lørdagens 1-1-kamp mot Racing Santander.

- Jeg kan definitivt ikke spille onsdag. Jeg tror jeg blir ute en lengre periode. Søndag får vi se hvor alvorlig skaden er, sa superspissen til Radio Marca.

Real klarte bare 1-1 i en fantasifattig forestilling mot Racing Santander. Det regjerende mesterlaget fra hovedstaden har hatt problemer i Santander også før – Real Madrid har ikke vunnet der på tre år.

Real tok føringen midt i 1. omgang, men få minutter senere utlignet israeleren Yossi Benayoun. Det ble delt ut 12 gule kort, sju av dem til Real, og ett rødt etter at gjestenes Alvaro Mejia pådro seg sitt annet gule like før slutt.

Det ble en dårlig generalprøve også for de tre andre lagene som skal ut i returkamper i mestercupen kommende uke. Til sammen tok de fire lagene to poeng og med 4-10 i målforskjell.

Bjørn Tore Kvarme spilte hele kampen da hans Real Sociedad spilte 1-1 borte mot Osasuna. Real Sociedad skal tirsdag prøve å hevne 0-1-tapet fra første kamp mot Lyon i mestercupens åttedelsfinale.

Deportivo La Coruña, som skal forsvare en 1-0-ledelse i bortekampen mot Juventus, tapte 0-3 for Valencia som dermed vant kampen om 2. plassen og reduserte Real Madrids forsprang til seks poeng.

Mauro Silvo ble utvist da han forårsaket straffesparket Vicente benyttet til å sende Valencia i føringen midt i 1. omgang, men så ble det ikke flere mål før Vicente og Juan Sanchez økte på overtid. Ruben Baraja misset på straffe for Valencia helt i begynnelsen av kampen.

Celta fikk en fryktelig oppladning til returkampen mot Arsenal i London da det ble 1-5-tap mot bunnlaget Espanyol på hjemmebane.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere