Gå til sidens hovedinnhold

Ronaldo skal ha sjokkert lagkameratene i Juventus med sitt treningsregime

Strive-ekspert er ikke overrasket over at 35-åringen både går nye veier og kjører på som aldri før.

At Cristiano Ronaldo gjør alt for å forbedre seg som fotballspiller er ingen hemmelighet. Tidligere i uken skal han ha imponert de øvrige Juventus-spillerne da han hadde fire timers egentrening allerede før lagets fellesøkt.

- Italienerne kunne ikke tro sine egne øyne, skal Record ha skrevet, gjengitt av svenske Expressen.

Ronaldo har hyppig dokumentert sin intensive trening i sosiale medier, men det er ikke bare treningen som skal bidra til at han presterer når Serie A sparkes i gang igjen.

Les også: Da United-stjernen kom til Norge var det én ting som sjokkerte ham: –⁠ Vurderte å dra hjem

Nye knotter i plast

Tuttosport avslører nemlig at portugiseren har begynt å bruke en ny type sko, med helt spesielle knotter hentet fra rugby.

De nye knottene under fotballskoene skal gi bedre grep på banen og øke Ronaldos hurtighet.

Han er imidlertid ikke den første til å bruke rugby-knotter, for Montpellier-spissen Andy Delort har benyttet seg av det siden februar.

Resultatet? Rekord for høyest målte hastighet i Ligue 1 hittil denne sesongen med 36,8 kilometer i timen.

Knottene skal være i plast fremfor i metall for å øke fleksibiliteten og hurtigheten ytterligere.

Grepet overrasket ikke Even Braastad. Han kommenterer Serie A for Strive, og følger italiensk fotball og Ronaldo svært tett.

- Jeg får litt Ole Einar Bjørndalen-vibber. De som er ekstreme er også opptatt av detaljer. Jeg tipper han er interessert i å teste alt mulig nytt for å se om det kan gjøre ham enda litt raskere og bedre. At han er en av dem som tester det er lite overraskende, sier han til Nettavisen.

Braastad har også fått med seg treningsøktene Ronaldo flittig har dokumentert på Instagram den siste tiden.

- Det er imponerende, samtidig som det er veldig lite overraskende. Som trener for et lag er det vel kanskje Ronaldo du er minst bekymret for om skal komme tilbake igjen i form eller ikke.

Strive-eksperten forteller at det er lett å glemme at den tidligere Manchester United-stjernen har rukket å bli 35 år.

- Jeg merker det på meg selv også, for jeg snakker om Fabio Quagliarella (37) på en annen måte enn jeg gjør om Ronaldo. Den ene kaller jeg ringrev, mens den andre tenker man ikke på som en mann som er i andre halvdel av 30-årene, men han er faktisk det og det gjør det enda mer imponerende.

Første spiller over én milliard dollar

Serie A, hvor det gjenstår 12 serierunder, er planlagt å starte igjen 20. juni. Cupfinalen i Italia vil imidlertid bli spilt allerede 13. juni når Juventus skal forsøke å hente trofeet etter å ha spilt 1-1 mot Milan i det første møtet.

Ronaldo ble for øvrig den første fotballspilleren i verden som har tjent mer enn 1 milliard dollar, viser en opptelling fra Forbes.

Det siste året tjente Ronaldo 105 millioner dollar før skatt, tilsvarende drøye 997 millioner kroner.

Dermed har 35-åringen i løpet av karrieren til sammen tjent over en milliard dollar, som tilsvarer 9,5 milliarder norske kroner.

Før koronautbruddet førte til at fotballen ble satt på vent i Italia 9. mars, ledet regjerende seriemester Juventus Serie A med ett poengs forsprang på hovedstadslaget Lazio.

Begge lagene har tolv kamper igjen å spille og møtes i Torino 20. juli.

Kommentarer til denne saken