Cristiano Ronaldos Al-Nassr befinner seg i den iranske hovedstaden Teheran. Der møter de Persepolis FC til første runde i asiatiske Champions League tirsdag kveld.

Dagen før dagen ankom fotballstjernen byen og skapte umiddelbart kaos rundt spillerbussen han satt i. Flere hundre Ronaldo-fans la på sprang etter kjøretøyet som fraktet superstjernen og hans medspillere fra flyplassen til hotellet. Kaoset gjorde at klubben angivelig skal ha sett seg nødt til å avlyse treningsøkta de skulle ha i forkant av tirsdagens kamp.

Det melder flere ulike personer og utenlandske medier på X, tidligere Twitter, mandag kveld.

En rekke videoer og bilder fra Al Nassrs ankomst er lagt ut i sosiale medier:

Ronaldo er langt ifra den eneste profilen som spiller på det saudiarabiske laget, men det var liten tvil om at det var han iranerne ønsket å få et glimt av. Hundretalls supportere løp etter bussen og fulgte spillerne helt inn til døren på hotellet de skulle bo på. Samtidig ropte de navnet på den tidligere Manchester United-spilleren.

Det var ikke bare supporterne som ønsket Ronaldo velkommen mandag. Også sentrale personer i Persepolis FC tok fotballstjernen imot på flyplassen. Der fikk han tildelt et persisk teppe i gave.

Etter ankomsten bar det altså videre til hotellet, med hundrevis av fans løpende etter bussen. Ifølge Daily Mail skal det ha blitt holdt av en hel etasje til fotballaget og en egen suite til Ronaldo selv.

Kampen mellom Persepolis og Al Nassr spilles tirsdag klokken 20:00.