Gå til sidens hovedinnhold

Ronaldo-skudd traff vakt før Champions League-oppgjør

Portugiserens skudd traff en vakt før avspark i Sveits.

Cristiano Ronaldo sjekket umiddelbart om det gikk bra med vakten som ble truffet av Manchester United-spillerens skudd under oppvarmingen mellom Young Boys og Manchester United.

Flere medier rapporterer at den kvinnelige vakten ble truffet av ballen. Det har foreløpig ikke kommet rapporter om hennes tilstand.

Ronaldo tangerte turneringsrekorden da han startet for Manchester United i bortekampen mot Young Boys. Det er hans 177. mesterligakamp.

Det er like mange som målvakten Iker Casillas, hans tidligere lagkamerat fra tiden i Real Madrid, oppnådde.

Ronaldo var allerede turneringens toppscorer med 134 mål. 15 av dem kom i hans første periode som Manchester United-spiller i tiden 2003 til 2009.

Allerede etter 13 minutter sendte Ronaldo Manchester United i ledelsen. Young Boys slo imidlertid tilbake og snudde kampen ved Nicolas Ngamaleu og Jordan Siebatcheu som avgjorde kampen fem minutter på overtid etter en forferdelig pasning fra Jesse Lingard.

- Det er en nesten ikke til å tro, de gir jo bort en scoring her. Fire minutter på overtid. Dette er rett og slett et europeisk fotballsjokk i Sveits, uttalte TV 2-kommentator Peder Mørtvedt.