Gå til sidens hovedinnhold

Ronaldo tror på triumf

Cristiano Ronaldo er sikker på at Real Madrid sniker seg forbi Barcelona.

Barcelona sliter med skader og karantener for tiden, og sliter sånn med å mønstre lag til søndagens kamp mot Atlético Madrid at Pep Guardiola trolig må å hente inn en ungdomsspiller for å fylle forsvarsrekka.

Med Daniel Alves, Eric Abidal og Dmijtro Tjijgrijnskij og Yaya Toure, som tidligere har vikariert i forsvaret, skadet, og Rafael Marquez og Gerard Pique ute på grunn av karantener, kan Barca, som bare har sluppet inn elleve baklengs i serien denne sesongen, få en tøff oppgave med å holde seg fortsatt ubeseiret i La Liga.

Det er i så fall godt nytt for Real Madrid. Real ligger fem poeng bak Barca etter 21 serierunder, uten at det synes å påvirke Ronaldo Cristianos ambisjoner i vesentlig grad. Portugiseren - som er tilbake mot bunnlaget Xerez lørdag, etter å ha sonet karantene for rødt kort - har klokkertro på Real-triumf i serien.

- Lagkameratene mine har gjort en strålende jobb og spilt veldig bra. Madrid kan alltid vinne, med eller uten meg. Jeg føler meg sikker på at vi vinner ligaen. Jeg håper vi fortsetter seiersrekken, for nå starter Mesterligaen igjen og det vil være godt å kunne møte Lyon etter en seier mot Xerez, sier Ronaldo ifølge Goal.com.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett