RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Ronaldo vil ende karrieren i Real

Sist oppdatert:
- Hadde det vært opp til meg, ville jeg ha signert for ti år.

For en tid tilbake hintet Cristiano Ronaldo om en eventuell United retur, samtidig som han har vært ønsket av Manchester City.

Selv om han har holdt kortene om fremtiden tett til brystet, har han nå erklært at han ikke kan se seg selv spille for en annen klubb.

Vil bli i Madrid
Spissen, som ble solgt for 94 millioner euro, har forsvart den stive prisen med imponerende 60 mål i løpet av 2011-2011-sesongen. Nå håper han på å ende karrieren i Real Madrid.

- Hvis det var opp til meg, ville jeg blitt i Madrid helt til karrieren min tar slutt. Men det er ikke opp til meg, sa han til Marca.

- Dette er ikke noe jeg bare sier. Jeg vil virkelig avslutte karrieren min her. Jeg skulle gjerne ha signert for ti år hvis det hadde vært mulig, men det er noe som også avhenger av andre.

Madrid trenger Mourinho
Den portugisiske landslagspilleren har også gitt uttrykk for hans glede over at Jose Mourinho har bestemt seg for å bli i klubben til 2016.

- Det er perfekt, og jeg er veldig glad for det. En klubb som Real Madrid må ha en topptrener som Mourinho. Han trenger å være der.

Ifølge Ronaldo ville ikke det spanske laget ha vunnet like mange titler uten Mourinho på benken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere