RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronaldos drøm

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Manchester United kaster penger etter Cristiano Ronaldo for å få supervingen til å bli i klubben. Men det er ikke penger Ronaldo drømmer om.

Cristiano Ronaldo har vært Premier Leagues mest spektakulære spiller denne sesongen. Høyrevingen er toppscorer i ligaen sammen med Didier Drogba (15 mål, journ.anm), portugiseren ble kåret til månedens spiller både i november og desember, og mange mener han bør bli det for januar også.

26 millioner pund
Skjer det, blir han historisk. Ingen andre har klart det tre måneder på rad.

Ronaldos prestasjoner i England er blitt lagt merke til utenfor balløya også. Real Madrid er visstnok svært lystne på å hente Ronaldo, Barcelona skal være det samme, men Manchester United gjør alt for å beholde sin superstjerne.

Ifølge The Sun kommer Ronaldo til å bli tilbudt en kontrakt verdt 26 millioner pund for å bli i klubben.

- Han kommer ikke til å forlate oss, og vi snakker med ham nå med tanke på å forlenge kontrakten, sier Uniteds assistent-trener, Carlos Queiroz, til avisen. Portugiseren er heller ikke snau i sin omtale av Ronaldo.

- Jeg har sett mange spillere i løpet av min karriere, men jeg tror at i løpet av det neste tiåret, så vil Cristiano bli den europeiske fotballens svar på Michael Jordan i NBA. Gutten har et guddommelig talent. Jeg har aldri sett en spiller med slike ferdigheter. Han har teknikk, fysikk, atletisisme og kreativitet. I tillegg til alt det kommer holdningen hans til trening og kamper. Han kommer til å være en stjerne i ti år til, skryter landsmannen.

100.000 i uka
Ronaldos kontrakt med United løper til 2010, men United ønsker å forlenge med to år til. Ronaldo vil da tjene like mye som Wayne Rooney og Rio Ferdinand. Duoen har begge 100.000 pund i uka.

Cristiano Ronaldo fylte for øvrig 22 år mandag, men det er ikke enda mer penger han drømmer om. Han vil heller at motstanderlagets fans skal slutte å bue på ham hver gang han har ballen.

- Det hadde vært fint, ja. Da jeg spilte mot Arsenal, var det ingen som buet på meg. Jeg håper det kan skje igjen, sier han.

Ronaldo har vært gjenstand for mye hat blant anti-United-fans etter at han kom til klubben, både på grunn av det som skjedde i fotball-VM sist sommer, men også fordi 22-åringen har kastet seg for lett og fått billige fri- og straffespark. Slikt setter man ikke pris på i England.

- Da jeg kom til England, var jeg veldig ung, men jeg har vokst opp raskt og blitt mer moden. Nå er jeg 22 år, og ingen gutt lenger, mener han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere