RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ronaldos søte hevn

(scanpix)
Sist oppdatert:
I borteoppgjøret mot Fulham fikk han huden full av Alan Smith for ikke å gi nok. Christiano Ronaldo hevnet seg i hjemmeoppgjøret.

MANCHESTER UNITED – FULHAM 1-0: Manchester United kastet bort to verdifulle poeng tidlig i sesongen da Fulham fikk lov til å utligne til 1-1 flere minutter på overtid. Etter kampen skjelte lag«kamerat» Alan Smith ut portugiseren, og sa at han var mer interessert i å vise seg frem enn å jobbe for laget.

Nå skulle den genierklærte tyveåringen få sin hevn.

United overbeviste aldri mot Fulham, og kan prise herren for at de har spillere som Ronaldo som alene kan avgjøre kamper som står og vipper på denne måten. For mens både Rooney, Smith og O’Shea alle misbrukte gode sjanser, så scoret Ronaldo på noe som i utgangspunktet aldri så ut som noen sjanse.

Vidunderbarnets fulltreffer
Ronaldo mottok ballen fra Roy Keane et stykke inne på Fulham banehalvdel, forserte innover mot Fulhams sekstenmeter og dundret til fra 16 meter – utagbart for den ellers glimrende Edwin van der Sar.

Ekstatisk jubel på Old Trafford, og scoringen skulle vise seg å være alt hjemmelaget trengte. For selv om Fulham hevet seg flere hakk i andreomgangen og var nære på ved da Lee Clarke, som traff treverket, og på overtid da den gamle United-helten Andy Cole kom igjennom, bare for å skyte i bena på Tim Howard og se ballen trille utenfor.

Dermed ble det ingen repetisjon av det omvendte oppgjøret i desember, da Fulham utlignet til 1-1 på overtid, og United gikk på nytt forbi Arsenal i den tøffe kampen om andreplassen. Det er nå nesten fem måneder siden Alex Fergusons mannskap sist gikk på en smell i Premier League, likevel er det hele 11 poeng opp til serieleder Chelsea.


Slakt fra United-sjefen
Etter kampen vanket det ros fra manager Ferguson til banens bestemann, Cristiano Ronaldo.

- Cristiano var den eneste spilleren som holdt vanlig nivå. Han var uten tvil vår bestemann, og han var en konstant trussel.

De andre spillerne levnet United-sjefen liten ære.

- Dette var til tider en farse, sa en oppgitt Ferguson etter kampen. Vi manglet fullstendig evnen til å få kampen avgjort. Blir det ikke bedre enn dette må jeg virkelig tenke på hva jeg skal gjøre fremover.

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere